Από το ποδόσφαιρο στη μόδα: Ο Zinedine Zidane το νέο πρόσωπο της Mango

Κατέκτησε τα πάντα σαν ποδοσφαιριστής και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις πασαρέλες...
Από το ποδόσφαιρο στη μόδα: Ο Zinedine Zidane το νέο πρόσωπο της Mango



Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Γάλλος Zinedine Zidane, είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας ρούχων Mango με τον 42χρονο star να εντυπωσιάζει με την γοητεία του.

Ο «Ζιζού» διαδέχθηκε τον Marck Vanderloo σαν πρόσωπο της ισπανικής εταιρείας, ακολουθώντας τα χνάρια του άσου της Μπαρτσελόνα, Gerard Pique, ο οποίος συνεργάζεται και εκείνος με την Mango.

O Γάλλος, ο οποίος πλέον είναι προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν κάνει το ντεμπούτο του τώρα στον χώρο της μόδας, καθώς έχει πάρει μέρος σε αρκετές καμπάνιες μεταξύ των οποίων για την Louis Vuitton, την Υ-3 αλλά και την Adidas. Το 2011, ωστόσο, είχε δηλώσει στο Vogue πως δεν έχει καμία πρόθεση να ασχοληθεί περαιτέρω αλλά απολαμβάνει τις φωτογραφήσεις.

Ο Zidane κατέκτησε τα... πάντα στην καριέρα του με τις φανέλες των Μπορντό, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και με την Εθνική Γαλλίας, και σχολίασε για την συνεργασία του με την Mango: «Ζω στην Ισπανία πολλά χρόνια και γνωρίζω την Mango. Όταν μου πρότειναν να είμαι το πρόσωπο της νέας collection δέχτηκα αμέσως γιατί μου αρέσει η ποιότητα που προσφέρει σε χαμηλές τιμές».

Λέτε να δούμε τον «μάγο» του ποδοσφαίρου... top model; Δεν αποκλείεται! Εμάς πάντως μας αρέσει ο γοητευτικός Zinedine…