Tι τρέχει ανάμεσα στην 45άρα Jennifer Lopez και τον 27χρονο Ryan Guzman;

Σε μια αρκετά sexy φωτογράφιση προχώρησαν οι δυο ηθοποιοί με τις φήμες ότι είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες να έχουν φουντώσει.
Tι τρέχει ανάμεσα στην 45άρα Jennifer Lopez και τον 27χρονο Ryan Guzman;



Η Jennifer Lopez και ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία The Boy Next Door φωτογραφήθηκαν μαζί με τις πόζες να είναι ιδιαίτερα sexy και την... χημεία να θυμίζει περισσότερο ζευγάρι παρά ηθοποιούς! Λέτε;

Η 45χρονη super star, η οποία χώρισε πριν 2 χρόνια με τον Marc Anthony, και ο κατά 18 χρόνια νεότερος ηθοποιός, πόζαραν για το περιοδικό Latina εντυπωσιάζοντας. Η J-Lo απέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) σώμα στην showbiz ενώ ο Guzman είναι το next best thing του Hollywood.

Oι φήμες θέλουν πάντως τους δυο ηθοποιούς να φλερτάρουν και μάλιστα δεν είναι λίγοι που τονίζουν πως σύντομα θα τους δούμε και ζευγάρι. Σε αυτό συνέβαλε και η κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία του περιοδικού People, όπου πόζαραν αγκαλιά.

Η ταινία The Boy Next Door θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015 και δεν αποκλείεται μέχρι τότε να δούμε την Jennifer και τον Ryan ζευγάρι...