Έξι νέα τραγούδια το χριστουγεννιάτικο δώρο της Madonna στους fans της

Σε μια κίνηση που ξέφνιασε πολλούς, προχώρησε η βασίλισσα της pop…
Έξι νέα τραγούδια το χριστουγεννιάτικο δώρο της Madonna στους fans της



Η Madonna κυκλοφόρησε έξι νέα τραγούδια στο iTunes από τον νέο της δίσκο Rebel Heart, θέλοντας να κάνει στους fans της ένα δώρο για τα Χριστούγεννα.

Η 56χρονη star θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου το 13ο album της, ωστόσο είδε τα demo να κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, καθώς έπεσε θύμα υποκλοπής. Κάτι το οποίο, όπως ανακάλυψε, γίνεται εδώ και 10 χρόνια.

«Παρακαλώ δεχθείτε την κίνηση αυτή σαν ένα μικρό δώρο Χριστουγέννων», ανέφερε το μήνυμα της Madonna προς τους fans της. Τα έξι νέα τραγούδια της Madonna είναι διαθέσιμα από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο iTunes και μπορεί να τα αποκτήσει όποιος προπαραγγείλει το Rebel Heart.

Η κίνηση αυτή της κατόχου 7 βραβείων Grammy, έγινε προφανώς για να προλάβει την περαιτέρω διαρροή των hackers με την Madonna να σχολιάζει πως αφού έγινε το γεγονός προτιμάει να ακούσει ο κόσμος 6 ολοκληρωμένα τραγούδια, παρά υλικό το οποίο δεν ήταν έτοιμο.

Η επίθεση κατά της Madonna από hackers ήρθε να προστεθεί σε εκείνη στην Sony, δείχνοντας πως οι κυβερνοπειρατές είναι πλέον οι μεγαλύτεροι εχθροί των καλλιτεχνών...