Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν: Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στην τηλεόραση

Κι αυτή τη φορά δεν είναι το θύμα του Mr Big αλλά εκείνη που απατά. Κοινός παρονομαστής οι καλές φίλες
Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν: Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στην τηλεόραση



 

Για έναν λόγο που μόνο εμείς οι γυναίκες της (μικρής ή μεγάλης) πόλης μπορούμε να καταλάβουμε. κάθε τέτοια εποχή, κοντά στα Χριστούγεννα, αναζητούμε μια βραδιά μόνες στο σπίτι με αρωματικά ζεστά ροφήματα, σοκολάτες και όλα τα dvd του Sex and the City (του σήριαλ και των δύο ιστοριών που έγιναν κινηματογραφικές ταινίες)! Καμιά φορά καλούμε και τις φίλες μας, καθόμαστε όλες μαζί στον καναπέ και θυμώνουμε με τον Mr Big που για 94 ολόκληρα επεισόδια παίζει με τα αισθήματα, την αφοσίωση και τον παράφορο έρωτα της Carrie Bradshaw.

Σήμερα, όμως, πάνω που ετοιμαζόμασταν να δώσουμε μάχη στο γραφικό dvdάδικο της περιοχής με την παρέα της πάνω γειτονιάς, μάθαμε κάτι που μας αναστάτωσε όλες.

Σύμφωνα με το, εξαιρετικά έγκυρο σε τέτοιου είδους ρεπορτάζ, The Hollywood Reporter, η Sarah Jessica Parker επιστρέφει 11 χρόνια μετά (το τελευταίο επεισόδιο του Sex and the City προβλήθηκε το 2004, το πιστεύεις;) στην τηλεόραση με έναν ρόλο σαν της Carrie αλλά… όχι ακριβώς.

Η νέα σειρά της HBO στην οποία θα πρωταγωνιστεί το λατρεμένο μας style icon (το οποίο πλέον είναι 49 ετών) θα λέγεται Divorce (Διαζύγιο) και θα είναι μια συμπαραγωγή του καναλιού με την ίδια (όπως δηλαδή συνέβαινε και με το Sex and the City).

Τα πρώτα πιλοτικά επεισόδια λέγεται μάλιστα ότι θα αρχίσουν να γυρίζονται τις επόμενες μέρες καθώς η συμφωνία έκλεισε την Παρασκευή με συζητήσεις στο Jingle Ball της Νέας Υόρκης όπου εκείνη φορούσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα.

Ο ρόλος της είναι μια καριερίστα της ηλικίας της η οποία επηρεασμένη από τις δύο καλύτερές της –εργένισσες- φίλες της σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει από τον σύζυγό της διαζύγιο.

Μέχρι να το αποφασίσει, όμως, (γιατί δεν θέλει και πολύ), εκείνος μαθαίνει ότι τον έχει απατήσει κατά συρροή και καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

«Μπορεί να κυκλοφόρησα μόλις την προσωπική μου σειρά παπουτσιών αλλά με ενδιαφέρει ακόμα πάρα πολύ η καριέρα μου σαν ηθοποιός και οι προκλήσεις που μπορεί να κρύβει για μένα. Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα για την ταινία All Roads Lead to Rome (Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη) και πιθανότατα τον Φεβρουάριο θα πιάσω πάλι δουλειά για κάτι διαφορετικό», δήλωσε η Sarah κλείνοντάς μας το μάτι πονηρά.

Ανυπομονούμε SJP, γιατί σε είδαμε στο guest του Glee σαν executive της Vogue και θυμηθήκαμε πόσο μας λείπεις!