Οι νέες photos της Jessica Simpson θυμίζουν το ξανθό κορίτσι που ήταν κάποτε

H τραγουδίστρια και σχεδιάστρια ρούχων διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, ενώ πλέον έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης θυμίζοντας μας ξανά εκείνο το φρέσκο κορίτσι στα πρώτα του βήματα.
Οι νέες photos της Jessica Simpson θυμίζουν το ξανθό κορίτσι που ήταν κάποτε



H Jessica Simpson αισθάνεται απίστευτα... sexy αυτήν την εορταστική περίοδο. Έτσι λοιπόν, η 34χρονη τραγουδίστρια είπε να το δείξει και στους followers της με το να ποστάρει μερικές εκθαμβωτικές φωτογραφίες στο Instagram. Φορώντας ένα little black dress και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο μπροστά από τον καθρέπτη με την αυτοπεποίθησή της στα ύψη. 

Σε άλλες πάλι πόζες είναι στα γόνατα ενώ σηκώνει ψηλά τα χέρια της και σε άλλες φαίνεται σε κοντινό πλάνο το υπέροχο πρόσωπο της. Η ξανθιά καλλονή μάλιστα, έκανε και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με smokey eyes το οποίο κάνει την τέλεια αντίθεση με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της. Η Jessica, θυμίζει πλέον το όμορφο κορίτσι στην αρχή της καριέρας της με το καλλίγραμμο σώμα και τα μακριά πόδια, ενώ κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ας μην ξεχνάμε πως μετά από δύο εγκυμοσύνες το σώμα της είχε αλλάξει ριζικά, ενώ είχε βάλει 20 (ίσως και παραπάνω) κιλά με αποτέλεσμα να μοιάζει αγνώριστη...

Πλέον είναι ευτυχισμένη έχοντας μια μεγάλη οικογένεια στο πλευρό του συζύγου της Eric Johnson, ενώ μετά την κόρη της Maxwell, έφερε πριν έναν χρόνο περίπου στον κόσμο τον γιο της Ace Knute. Σύντομα μάλιστα θα γίνει και θεία, αφού άλλο ένα μέλος θα προστεθεί στην οικογένεια από την αδερφή της Ashlee η οποία είναι έγκυος.

Το μικρό μαύρο φόρεμα της Jessica είναι DKNY και κοστίζει £336, ενώ μπορείς να το βρεις στο www.saksfifthavenue.com. Η τραγουδίστρια λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων το 2006, ξεκινώντας από μία συνεργασία με τον σχεδιαστή υποδημάτων Vince Camutο ενώ από τότε η σειρά Jessica Simpson Collection έχει εξελιχθεί πολύ περιλαμβάνοντας μια τεράστια συλλογή προϊόντων.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram

ο