Την ξεπέρασε ο Pattinson την Stewart! Φιλιέται δημοσίως με την FKA Twigs

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και το δείχνει.
Την ξεπέρασε ο Pattinson την Stewart! Φιλιέται δημοσίως με την FKA Twigs



 Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Robert Pattinson να μην μπορεί να συγκρατήσει το πάθος του για το κορίτσι του, την FKA Twigs. Το ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα φωτογραφήθηκε στο Λος Άντζελες, περιμένοντας στην ουρά για να παρακολουθήσει ένα show. O 28χρονος ηθοποιός δεν σταματούσε να την φιλάει τρυφερά στο στόμα και το μέτωπο και παράλληλα να την αγκαλιάζει. Στεναχώρησε βέβαια όσους περίμεναν ότι θα τα ξαναέβρισκε κάποια στιγμή με τον μεγάλο του έρωτα, την Kristen Stewart, αλλά προφανώς δεν ξεπέρασε ποτέ το γεγονός ότι τον απάτησε (και το έμαθε όλος ο κόσμος). 

Ο Pattinson και η Twigs πλέον δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για τα αδιάκριτα βλέμματα, όπως στην αρχή της σχέσης τους, με το περιβάλλον του πρωταγωνιστή του Twilight να αναφέρει πως ο Robert είναι τρελά ερωτευμένος με την 26χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια η οποία βέβαια έχει μια δυσκολία να προσαρμοστεί στο κυνηγητό των παπαράτσι.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο popsugar.com και θυμίσου μία από τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της FKA Twigs.