Αξεπέραστη! Γιατί η σούπερ sexy Naomi Campbell είναι ακόμα ιέρεια του modelling

Μπορεί να είναι στα 44 της, αλλά η Βρετανίδα είναι το κορυφαίο μοντέλο. Και θα είναι μέχρι να αποσυρθεί...
Αξεπέραστη! Γιατί η σούπερ sexy Naomi Campbell είναι ακόμα ιέρεια του modelling



Το 2014 μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά σίγουρα όχι και η καριέρα της Naomi Campbell, καθώς φέτος πήρε μέρος σε αρκετές καμπάνιες, δείχνοντας με τον τρόπο της πως θα αφήσει τον θρόνο του modelling όταν θα θελήσει εκείνη.

Φέτος, η «μαύρη γαζέλα» έκλεισε τα 30 χρόνια στο modelling, ποζάροντας για τη βρετανική Vogue, με την «κολλητή» της Iman για το περιοδικό W, το ισπανικό Vanity Fair και φυσικά για την Burberry και την Agent Provocateur. Μαζί με την Kate Moss αποτελούν τις μούσες του θρύλου τη φωτογραφίας Mario Testino και πλέον είναι σε θέση να επιλέγει εκείνη που θα ποζάρει.

Το ΜΤV της έδωσε θέση παρουσιάστριας  στο reality Face, το οποίο φέτος δεν θα προβληθεί στην Βρετανία αλλά στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, με το φλεγματικό της χιούμορ και τις ατάκες της να την έχουν κάνει τον... θηλυκό, Simon Cowell.

Έτσι, στα 44 της η Naomi είναι μαζί με την Kate Moss οι «ιέριες» των catwalks. Εμείς θυμηθήκαμε μερικές από τις πιο sexy στιγμές της «μαύρης γαζέλας», η οποία στα 90’s έζησε δίπλα στα μεγαλύτερα μοντέλα του πλανήτη...