Το σκοτεινό παρελθόν της Jena Malone

Πώς ζούσε η λαμπερή πρωταγωνίστρια όταν ήταν φτωχή και άστεγη.
Το σκοτεινό παρελθόν της Jena Malone



Αυτή η χρονιά δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα για την Jena Malone. Γύρισε έξι ταινίες, έκανε περιοδεία για το δεύτερο μουσικό της άλμπουμ, διοργάνωσε την πρώτη της προσωπική έκθεση φωτογραφίας στο Λος Άντζελες και έκλεισε τα 30. Και βέβαια την είδαμε σε σημαντικούς ρόλους στο Hunger Games, θα τη δούμε στο Inherent Vice ενώ φημολογείται ότι θα συμμετάσχει στο Batman v. Superman: Dawn of Justice.

Η 30χρονη ηθοποιός όμως δεν ζούσε πάντα μέσα στη λάμψη του Hollywood, αν και η μητέρα της προερχόταν από το χώρο της μουσικής και του θεάτρου οπότε η Malone μεγάλωσε στα παρασκήνια, παρακολουθώντας μεγάλες παραγωγές.

Αλλά αυτό πιθανότατα ήταν το λιγότερο μοναδικό στοιχείο σχετικά με την παιδική της ηλικία.

Ο πατέρας της δούλευε σε καζίνο και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα όταν άφησε έγκυο τη μητέρα της. Δεν είχαν σχέσεις μέχρι που επανασυνδέθηκε μαζί του σαν έφηβη. Οπότε τη Malone μεγάλωσε η μητέρα της και η κοπέλα της.

«Ήταν ερωμένες. Είχα δύο μαμάδες και ήταν τέλειο. Αγάπη εις διπλούν. Όσο περισσότερη αγάπη παίρνεις σαν παιδί, τόσο το καλύτερο» ανέφερε η Malone.

Και επειδή δεν είχαν καθόλου χρήματα, μετακινούνταν από πόλη σε πόλη. Μάλιστα, η Malone μέχρι τα εννέα της είχε ζήσει σε 27 διαφορετικά μέρη.

«Ήμασταν τόσο φτωχές» θυμάται. «Αλλάζαμε διαμερίσματα, βρίσκαμε φτηνότερα μέρη, μας έδιωχναν, ζούσαμε σε αυτοκίνητα και σε ξενοδοχεία. Αλλά δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολη παιδική ηλικία. Για την ακρίβεια, τη θυμάμαι αρκετά απολαυστική και με προετοίμασε γι’ αυτό το παράξενο, νομαδικό τρόπο ζωής του ηθοποιού. Είναι πολύ όμορφο να δείχνεις στα παιδιά σου διάφορους τρόπους και μέρη για να ζουν. Σε κάνει να πιστεύεις ότι η ασφάλεια δεν είναι οι 4 τοίχοι που αποκαλείς σπίτι. Είναι ένας μοναδικός τρόπος να μεγαλώσεις και να δεις τη ζωή με διαφορετικό τρόπο».

Η 30χρονη ηθοποιός βοηθούσε τις μαμάδες της στα οικονομικά από 10 χρονών όταν έκλεισε την πρώτη της οντισιόν για μία ταινία μικρού μήκους ενός φοιτητή του UCLA.

Η Malone πάντως φαίνεται να είναι σε πολύ καλή φάση της ζωής της προσωπικά και επαγγελματικά. Πέντε ταινίες της πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2015 ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει σχέση με τον John Pina.

Πηγή: http://www.thedailybeast.com