Κάτια Δανδουλάκη στο JoinUs: Δεν αποκλείεται να κούρασε το Dancing with the Stars

Δες όσα είπε για το Dancing with the Stars και πώς σχολιάζει την κόντρα Ρουβά-Διαβάτη.
Κάτια Δανδουλάκη στο JoinUs: Δεν αποκλείεται να κούρασε το Dancing with the Stars



Tην Κάτια Δανδουλάκη φιλοξένησε η εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η αγαπημένη ηθοποιός και κριτής του Dancing with the Stars μεταξύ άλλων μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, τη μικρή κατάθλιψη που πέρασε και την κόντρα Διαβάτη-Ρουβά.

Δες τι είπε…

Για την ηλικία και τη νεανικότητά της:

Ξέρω ότι είναι το αγαπημένο θέμα των γυναικών και αισθάνομαι πια νούμερο να απαντάω. Θέλω να επαναλάβω σε κάθε γυναίκα και να το ξέρει ότι θέλει δουλειά να κρατάς τη νεανικότητά σου. Οι γυναίκες θέλουν ν’ αλλάξουν τον εαυτό τους, να γίνουν κάτι άλλο. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να γίνω κάτι άλλο, ήθελα να κρατηθώ όσο πιο φρέσκια σε αυτό που είμαι. Είναι πολύ λυπηρό για μία γυναίκα με τα δικά μου χρόνια να κάνει την μπέμπα. Έχω πολλά χρόνια πάνω μου και παίζω πολύ σωστά το ρόλο γιαγιάς σε σήριαλ. Αλλά είναι πολύ ωραίο να είναι μια γιαγιά που να μοιάζει τόσο νέα. Δεν είναι μια παραμορφωμένη γιαγιά. Το λάθος θα ήταν να νομίζω ότι μπορώ να κάνω και το ρόλο της εγγονής.

Για το αν κούρασε το Dancing with the Stars:

Δεν αποκλείεται να κούρασε το Dancing with the Stars. Ό,τι κρατάει πολύ κουράζει. Εμένα δεν με  κούρασε καθόλου. Αλλά ό,τι κρατάει πολύ γίνεται και μια αγαπημένη συνήθεια. Έχει μια διττή κατάσταση. Πιθανότατα λοιπόν σε μία πιο μεγάλη χώρα που έχει πολλούς stars να έχει πολλά θέματα. Σε μία πολύ μικρότερη χώρα έχει πολύ λιγότερους stars. Άρα το θέμα επικεντρώνεται σε λιγότερο γνωστά πρόσωπα με παιδιά που έχουν πολλές ικανότητες, αλλά δεν είναι τόσο γνωστά. Πιθανότατα, λοιπόν, εκεί να βρίσκεται το κουμπί.

Για την κόντρα Διαβάτη-Ρουβά:

Τιμώ και εκτιμώ απεριόριστα και τους δύο, τον κάθε ένα γι’ αυτό που κάνει. Άρα μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Τώρα αν κάποιος δίνει ένα βραβείο και κάποιος το αξίζει ή όχι είναι θέμα μιας κριτικής επιτροπής, είναι θέμα του τι θεσμός είναι, τι βραβείο είναι, τι κριτήρια έχει αυτός που κρίνει και με ποιον τρόπο κανείς αποδέχεται ή δεν αποδέχεται το βραβείο αυτό. Είναι τελείως προσωπική υπόθεση και ο καθένας μας τη χειρίζεται με το δικό του τρόπο. Ένα πράγμα ξέρω: Ότι η τέχνη είναι ένας χώρος που δέχεται τους πάντες. Βεβαίως ξέρω ότι όλοι πρέπει να δοκιμάζονται και ότι ο τελικός δέκτης και ο πιο δίκαιος κριτής είναι ο κόσμος που θα σε αποδεχτεί και θα σε κρατήσει για πάντα, για πολύ λίγο ή για καθόλου. Επομένως, αν ο κόσμος με δεχτεί για πολλά χρόνια σαν ηθοποιό και με αγαπάει δεν μπορεί να έχει άδικο. Αν με δεχτεί ως τραγουδίστρια για μία ημέρα μπορεί και να έχει και δίκιο, αν με δεχτεί ως τραγουδίστρια για πολλά χρόνια κάτι θα έχω για να με δεχτεί. Κανένας άνθρωπος δεν είναι για να τον πετάξουμε στα σκουπίδια και δεν νομίζω ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο.

Για την κατάθλιψη που πέρασε:

Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν στα χειρότερά μου γιατί πέρασα από κάτι που δεν θέλω να ξαναπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Πέρασα από μία μεγάλη σωματική κόπωση σε μία καταθλιψούλα. Πήγα αμέσως στον ψυχίατρο και είπα ότι πρέπει να περάσει όπως μία γρίπη.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις:

Το σωστό για μένα είναι να ζητάω από τον πλαστικό τα σωστά μικρά πράγματα που δεν με παραμορφώνουν. Ποτέ δεν έκανα τεράστιά επεμβατικά πράγματα επάνω μου. Μικρά πράγματα τα οποία θα σε κρατήσουν όπως ήσουν, όσο ήσουν. Είναι όμορφο να γερνάμε όμορφα.