Γνωστά καταστήματα πουλούσαν... μεταχειρισμένα εσώρουχα της Victoria's Secret!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από έρευνα εκπομπής, πλήττοντας το προφίλ της γνωστής εταιρείας.
Γνωστά καταστήματα πουλούσαν... μεταχειρισμένα εσώρουχα της Victoria's Secret!



Η Victoria’s Secret είδε το προφίλ της να αμαυρώνεται καθώς  στο Wal-Mart και στα Marshalls πουλούσαν μεταχειρισμένα εσώρουχα της διάσημης αμερικάνικης φίρμας (και τελικά το μάθαμε)!

Η ιστορία έχει ως εξής: Πριν από τέσσερα χρόνια, η εκπομπή Today στις ΗΠΑ είχε κάνει έρευνα σε όλα τα μεγάλα καταστήματα ρούχων, όπως το Gap και τα Bloomingdale’s, ανακαλύπτοντας πως υπάρχουν μεταχειρισμένα εσώρουχα στα ράφια προς πώληση.

Οι ρεπόρτερς της ίδιας εκπομπής αποφάσισαν να κάνουν το ίδια φέτος. Εφοδιάστηκαν με κρυφές κάμερες, αγόραζαν εσώρουχα και στη συνέχεια τα επέστρεφαν στα καταστήματα, μαρκάροντας τα με μια μαύρη τελεία για να τα εντοπίσουν. Οι υπάλληλοι, μάλιστα των Wal-Mart, όταν ρωτήθηκαν από τους ρεπόρτες-πελάτες, τόνιζαν πως τα εσώρουχα δεν έχουν φορεθεί ποτέ, ενώ λίγες ώρες πριν τα έπαιρναν από το δοκιμαστήριο και τα επέστρεφαν στα ράφια!

Για το συμβάν εξέδωσαν ανακοίνωση και οι 3 εταιρίες, με την Victoria’s Secret να σχολιάζει: «Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πελατών μας. Οι πράξεις που περιγράφονται είναι καθαρά παραβίαση της πολιτικής μας. Εξετάζουμε την υπόθεση και ετοιμαζόμαστε να λάβουμε δραστικά μέτρα για την επιστροφή των προϊόντων μας».

Το Wal-Mart ανακοίνωσε: «Έχουμε μια πολιτική για αυτά τα αντικείμενα (εννοεί τα εσώρουχα) και υπήρξε ξεκάθαρη παραβίαση από το προσωπικό μας. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και αν οι πελάτες μας έχουν αμφιβολίες για τα προϊόντα που αγόρασαν τους παρακαλούμε να τα επιστρέψουν και να λάβουν τα χρήματα τους πίσω».

Τέλος, τα καταστήματα Marshalls, ανακοίνωσαν για το περιστατικό: «Η εταιρεία μας έχει τους πελάτες της σε προτεραιότητα και εκτιμούμε που μας ενημερώσατε για το περιστατικό. Σαν γενικός κανόνας είναι πως το κατάστημα μας δεν δέχεται επιστροφές από χρησιμοποιημένα αντικείμενα. Είμαστε απογοητευμένοι που η πολιτική της εταιρείας μας δεν ακολουθείται και θα γίνει έρευνα στα καταστήματα μας».

Πραγματικά... αηδιαστικό!