Η Taylor Swift έγινε 26! Πως έγινε super star;

Την ξέρουμε ως το «χρυσό» κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας, ωστόσο μέσα από την καθημερινότητα έφτασε στην κορυφή
Η Taylor Swift έγινε 26! Πως έγινε super star;



Χρόνια πολλά Taylor Swift!

Η Taylor Swift έχει στα 26 της ότι επιθυμεί. Χρήματα, ομορφιά, δόξα και 7 βραβεία Grammy. Πως όμως ξεκίνησε η επιτυχία της; Με έναν χωρισμό στο Λύκειο, τον οποίο προκάλεσε η κολλητή της!

Η 26χρονη star διατηρούσε στο Λύκειο σχέση με τον συμμαθητή της, Jordan Alford, ωστόσο η φίλη της, Chelsea, κατάφερε να μπει ανάμεσα τους και να τους χωρίσει. Όλα αυτά στο μακρινό 2004, με την ιστορία να αναφέρεται στο τραγούδι «Picture To Burn»...

«Ήμασταν κολλητές στο σχολείο. Ο λόγος ήταν πως έβγαινε με τον Jordan. Ο κώδικας σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπει πως δεν γίνεται να είσαι φίλη με κάποια που βγήκε με τον πρώην σου», δήλωσε η Chelsea στην Daily Mail, η οποία κατάφερε να παντρευτεί τον Jordan.

Οι αποκαλύψεις για την ιστορία συνεχίστηκαν: «Μάλιστα, είχαμε τσακωθεί με την Taylor στα αποδυτήρια για τον λόγο αυτό. Ήμασταν μικρές τότε και κάναμε σαν παιδιά».

Πάντως ότι έγινε τότε μόνο σε... καλό βγήκε για την Taylor, καθώς το «Pictures To Burn» έγινε επιτυχία ενώ παραμένει single και περιζήτητη. Από την άλλη ο Jordan και η Chelsea έχουν ένα παιδί...

Μια χαρά σου έκατσε Taylor…

Το τραγούδι που έγραψε η Taylor Swift για τον Jordan Alford

Kαι η πέτρα του... σκανδάλου