10 glamorous τρόποι που επιλέγουν οι celebrities για να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα

Oι διάσημοι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Γιατί όλα είναι θέμα... στυλ.
10 glamorous τρόποι που επιλέγουν οι celebrities για να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα



Όταν είσαι celebrity και έχεις ένα glamorous lifestyle, ο τρόπος που επιλέγεις να περάσεις τις γιορτές δεν μπορεί να είναι κοινότυπος, αλλά πρέπει να συμβαδίζει με τον γενικότερο τρόπο ζωής σου. Έτσι λοιπόν, τα πανάκριβα δώρα, οι χλιδάτες διακοπές σε πασίγνωστα θέρετρα και τα super parties με σαμπάνιες ως το επόμενο πρωί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους που επιλέγουν οι διάσημοι για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Ας δούμε όμως δέκα από τους δημοφιλέστερους αυτούς τρόπους!

1. Ένα super cool αυτοκίνητο για δώρο 

Μπορεί η Mariah Carey και ο Νick Cannon να μην είναι πλέον μαζί, όμως το 2011 ο Nick της πήρε δώρο μια Rolls-Royce Phantom η οποία κόστισε μισό εκατομμύριο δολλάρια. Την ίδια χρονιά, η Beyoncé πήρε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στον Jay-Z μια Bugatti Veyron η οποία κόστισε 2 ολόκληρα εκατομμύρια δολλάρια!

2. Ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να παίρνουν τα παιδιά τους και να πηγαίνουν βόλτα στην εξοχή για να απολαύσουν τα παραδοσιακά φαγητά της μαμάς τους! Ανοίγουν όλοι μαζί τα δώρα τους, κάνουν πλάκα και περνάνε όμορφα. Κάτι που λόγω του προγράμματός τους δεν μπορούν να κάνουν όλο το υπόλοιπο διάστημα. Η Fergie και η Kelly Clarkson λατρεύουν να περνούν έτσι τις γιορτές.

3. Ποζάρουν με λαμπερά outfits... Άγιου Βασίλη

Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν κάτι ανάλογο, επειδή έχουν βγει πολλές παραλλαγές από τα κλασικά ρούχα του Άγιου Βασίλη σε sexy εκδοχές! Fan αυτού του σπορ είναι παρά πολλές celebrities!

4. Xλιδάτες οικογενειακές διακοπές 

Συνήθως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie επιλέγουν να περνούν με αυτόν τον τρόπο τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, κάτι που έκαναν και πέρσυ άλλωστε. Πήραν τα έξι τους παιδιά και διασκέδασαν με το παραπάνω!

5. Μαγειρεύουν με όλη την τέχνη τους για όλους 

Πολλές διάσημες μαγειρεύουν ανήμερα των Χριστουγέννων στο σπίτι τους όσο και αν εμάς μας φαίνεται παράξενο. Άλλοι φτιάχνουν φαγητά- υπερπαραγωγές, άλλοι κουλουράκια και άλλοι cupcakes καλώντας φίλους στο σπίτι. Οι Kardashians λατρεύουν να το κάνουν!

6. Προσλαμβάνουν έναν διάσημο chef για να τους μαγειρέψει 

Υπάρχουν και κάποιοι που φυσικά δεν μπορούν ανήμερα των Χριστουγέννων να κάθονται να μαγειρεύουν και για αυτό τον λόγο προσλαμβάνουν έναν διάσημο chef για να τους μαγειρέψει τα καλύτερα πιάτα. Κάτι αντίστοιχο έχουν κάνει ο Brad Pitt και η Angelina Jolie το 2012, επιλέγοντας τον James Oliver αλλά και οι Beckhams οι οποίοι συχνά επιλέγουν τον Gordon Ramsay. 

7. Διοργανώνουν ένα A-list Christmas party

Λάτρης αυτού του είδους είναι ο Justin Bieber και ο George Clooney οι οποίοι συνήθως τις γιορτές διοργανώνουν μεγάλα glamour parties με λαμπερούς καλεσμένους!

8. Περνούν ιδιαίτερες στιγμές με φίλους 

Η Taylor Swift συνηθίζει να κάνει κάτι ανάλογο, καλώντας φίλους συχνά στο σπίτι της προκειμένου να περάσουν μαζί δημιουργικές ώρες. Κάτι το οποίο έκανε και φέτος παρέα με την φίλη της Kendall Jenner, περνώντας μια ολόκληρη μέρα στολίζοντας το σπίτι της. Η ίδια λατρεύει τα Χριστούγεννα, ενώ καλεί σπίτι της ανήμερα πολλούς φίλους της!

9. Παρέχουν στους γονείς τους υπέροχες διακοπές 

H Nina Dobrev από την σειρά Vampire Diaries, έχει δηλώσει πως η οικογένεια της στο παρελθόν ήταν πολύ πιεσμένη οικονομικά με αποτέλεσμα να στερηθεί και η ίδια και εκείνοι πολλά πράγματα. Ακόμα χειρότερη έγινε η κατάσταση, όταν έπρεπε να την βοηθήσουν προκειμένου να φτάσει εκεί που έφτασε. Σαν ευχαριστήριο δώρο λοιπόν, κάθε χρόνο παρέχει στους γονείς της χλιδάτες Χριστουγεννιάτικες διακοπές ως... ευχαριστώ. 

10. Επαναφέρουν ήθη και έθιμα από τον τόπο τους 

O πρώην τραγουδιστής των N’Sync, Lance Bass εκτός του ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα τα περάσει ως... παντρεμένος, λατρεύει να δοκιμάζει την παραδοσιακή κουζίνα της χώρας του από το Mississippi για αυτό κάθε χρόνο ποτέ δεν λείπει από το σπίτι του η τεράστια ψητή γαλοπούλα. Οι περισσότεροι πάλι, επιλέγουν πολύ συχνά να κάνουν διάφορες φιλανθρωπίες κάτι που έχει επικρατήσει ως παράδοση μεταξύ των celebrities.