O χωρισμός της χρονιάς: Tim Burton και Helena Bonham Carter δεν είναι πια μαζί

Μετά από 13 χρόνια σχέσης και δυο παιδιά ένα από τα πιο αντισυμβατικά ζευγάρια της showbiz αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.
O χωρισμός της χρονιάς: Tim Burton και Helena Bonham Carter δεν είναι πια μαζί



Ο Tim Burton και η ηθοποιός, Helena Bonham Carter, ανακοίνωσαν πως μετά από 13 χρόνια δεν είναι πλέον μαζί, προκαλώντας έκπληξη σε όλους καθώς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και... goth ζευγάρια στην showbiz.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας, «Planet of the Apes» και 2 χρόνια αργότερα υποδέχθηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Billy ενώ το 2007 απέκτησαν και την κόρη τους Nell.

O χωρισμός του 56χρονου σκηνοθέτη με την 48χρονο ηθοποιό ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού: «Ο Τim και η Helena χώρισαν μετά από κοινή απόφαση μέσα στην χρονιά και συνεχίζουν να είναι φίλοι. Ζητάνε να σεβαστείτε την προσωπική τους ζωή, αλλά και εκείνη των παιδιών τους».

Ως αιτία για τον χωρισμό φέρεται να είναι η κρίση της... μέσης ηλικίας που χτύπησε τον ιδιόρρυθμο Burton, ο οποίος ξεκίνησε να «λοξοκοιτάζει», ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και έμενε σε χωριστά σπίτια στην Βρετανία, αλλά στην ίδια γειτονιά.

Ο Burton είχε συνεργαστεί με την σύντροφο του σε αρκετές ταινίες όπως Big Fish, Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Alice in Wonderland καιDark Shadows, ενώ νονός και των δυο παιδιών του ζευγαριού είναι ο Johnny Depp…