Kendall και Kylie Jenner: Ποια αντέγραψε το φόρεμα της άλλης;

«Χριστούγεννα! Η Kendal αντέγραψε το φόρεμά μου» έγραψε η Kylie στη φωτογραφία που ανέβασε και τη δείχνει να ποζάρει με την αδερφή της Khloe.
Kendall και Kylie Jenner: Ποια αντέγραψε το φόρεμα της άλλης;



Με αδελφικές κόντρες εκτυλίχθηκε το δημοφιλές χριστουγεννιάτικο πάρτι της Kris Jenner, αφού η Kendal και η Kylie επέλεξαν να εμφανιστούν με το ίδιο φόρεμα. Η Kylie βέβαια φρόντισε να τονίσει ποια από τις δύο αντέγραψε την άλλη.

«Χριστούγεννα! Η Kendal αντέγραψε το φόρεμά μου» έγραψε η Kylie στη φωτογραφία που ανέβασε και τη δείχνει να ποζάρει με την αδερφή της Khloe. Παρόλο που οι ομοιότητες ήταν εμφανείς, η Kylie προτίμησε ένα midi φόρεμα, ενώ η αδερφή της επέλεξε μία μακριά τουαλέτα. Ο ανταγωνισμός όμως συνεχίστηκε, αφού και οι δύο αδερφές έδειχναν να διεκδικούν τον ίδιο άντρα, τον φίλο τους Shamari Maurice.

«Εγώ και η συνοδός μου για σήμερα. Σε αγαπώ μωρό μου» έγραψε σε μία φωτογραφία ο Shamari, στην οποία η Kendall φαίνεται έτοιμη να του γλείψει το πρόσωπο.  «Ποια είναι η συνοδός σου τώρα» έγραψε η Kylie με τη σειρά της, ανεβάζοντας και η ίδια φωτογραφία με τον φίλο της. Όσο όμως οι δύο αδερφές συναγωνίζονταν η μία την άλλη, η Khloe φρόντισε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, επιλέγοντας να φορέσει μία τουαλέτα με ιδιαίτερα βαθύ ντεκολτέ.