H Khloe Kardashian θέλει αγκαλίτσες, όχι σεξ

Αποκάλυψε ότι της λείπει η συντροφικότητα ενός άντρα.
H Khloe Kardashian θέλει αγκαλίτσες, όχι σεξ



Η Khloe Kardashian είναι single καθώς στις αρχές του Δεκεμβρίου τελείωσε η σχέση της με τον ράπερ French Montana, δηλαδή ένα χρόνο μετά το χωρισμό της με τον σύζυγό της, τον αθλητή του μπάσκετ Lamar Odom.

Και ακόμα καλά-καλά δεν έμεινε για πολύ μόνη της και ήδη άρχισε τις δηλώσεις για τη ζωή της σαν ελεύθερο κορίτσι και για όλα όσα τις λείπουν από την ερωτική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη τηλεπερσόνα είπε στο Βρετανικό Cosmopolitan ότι είναι χαρούμενη που είναι ελεύθερη επειδή αποζητάει κυρίως τη συντροφικότητα και λιγότερο τη φυσική επαφή. «Δεν μου λείπει το σεξ, μου λείπει η συντροφικότητα-το μόνο που θέλω είναι να κάνω αγκαλιές» είπε χαρακτηριστικά.

Η Khloe και ο Lamar χώρισαν καθώς υπήρχε φήμη ότι ο αθλητής ήταν άπιστος και είχε εθιστεί στα ναρκωτικά.

Η Khloe δήλωσε ότι η θετική της σκοπιά τη βοήθησε να ορθοποδήσει τον προηγούμενο χρόνο ενώ έβλεπε την παραμυθένια της ρομαντική ιστορία και τα όνειρά της να διαλύονται.  

«Τον Ιούνιο έκλεισα τα 30 και σκεφτόμουν ότι μέχρι αυτή την ηλικία θα είχα παιδιά και θα ήμουν ακόμα παντρεμένη. Αλλά επειδή τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι, δεν μπορείς να κάθεσαι και να κλαις» επεσήμανε.