Taylor Swift-Karlie Kloss: Oι πιο sexy φιλενάδες της showbiz

Τόσο κολλητές που οι φήμες τις θέλουν μέχρι και... ζευγάρι!
Taylor Swift-Karlie Kloss: Oι πιο sexy φιλενάδες της showbiz



Η Taylor Swift και η Karlie Kloss είναι εδώ και τρία χρόνια οι καλύτερες φίλες. Μένουν και μαζί στο διαμέρισμα της 25χρονης τραγουδίστριας. Πως ξεκίνησαν όμως να είναι BFFs;

Πρέπει να πάμε πίσω στο μακρινό 2012 για να βρούμε το πως ξεκίνησε η φιλιά των δυο γυναικών. Η Tay-Tay είχε ξεκινήσει να γίνεται super star (στα 22 της τότε) ενώ η Karlie Kloss ήταν ανερχόμενο αστέρι στα catwalks και μόλις 19 Μαΐων.

Η δήλωση της Swift σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vogue του Ιανουαρίου του 2012 ήταν αρκετή για να γίνουν... αχώριστες! «Λατρεύω την Karlie Kloss! Θέλω να φτιάξω κουλουράκια μαζί της», τόνισε η Τaylor και φυσικά η Kloss δεν άφησε την ατάκα της Taylor να πέσει κάτω...

Mέσα από το Twitter της η Kloss απάντησε στην Tay-Tay: «Λάτρεψα το εξώφυλλο σου στο Vogue, Taylor. Στην κουζίνα μου ή στην κουζίνα σου λοιπόν;». Αυτό ήταν. Από τότε ξεκίνησε μια σχέση αδερφική ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

Το πανύψηλο μοντέλο από το Σικάγο έγινε το 2013 άγγελος της Victoria’s Secret. Ποια τραγούδησε στο show της γνωστής εταιρείας; Μα, φυσική η Taylor Swift! Δίπλα-δίπλα στην πασαρέλα, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ αμφότερες... άπλωναν το χέρι τους λίγο παραπάνω. Κάτι που ξεκίνησε την παραφιλολογία πως οι δυο κοπέλες ίσως είναι κάτι παραπάνω από φίλες...

Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο χωρισμός της Swift με το μέλος των One Direction, Ηarry Styles, καθώς από τότε οι κοινές εμφανίσεις των δυο κοριτσιών έγιναν συχνότερες. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ πιασμένες χέρι-χέρι! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Taylor πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία όπου έχει φτιάξει μια καρδιά στην άμμο, η οποία έγραψε «Taylor + Karlie»!

Και επειδή η Taylor είναι super star η Victoria’s Secret την κάλεσε ξανά να τραγουδήσει. Εκεί ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος για την σχέση των δυο γυναικών, καθώς στο catwalk δεν έχασαν την ευκαιρία για πονηρά γελάκια ενώ ο φακός της απαθανάτισε να κλείνουν το μάτι η μια στην άλλη!

Λίγες ημέρες αργότερα ένας θαμώνας σε club κατάφερε να απαθανατίσει με το κινητό του την Taylor και την Karlie να φιλιούνται (;), με την Swift να σχολιάζει για πρώτη φορά την σχέση της με την κολλητή της, διαψεύδοντας πως είναι ζευγάρι.

Η κάτοχος 7 βραβείων Grammy (και σύντομα πολλών περισσοτέρων) και το super model ύψους 185 εκατοστών, συνεχίζουν να απολαμβάνουν την φιλία τους πάντως χωρίς φραγμούς και δισταγμό για το αν τα tabloids θα τις κάνουν θέμα.

Best Friends ή ζευγάρι; Δικό τους θέμα! Πάντως αμφότερες διαθέτουν τα πιο καλλίγραμμα πόδια στην showbiz!