Ηappy Vintage New Year! Oι πιο διάσημες ηθοποιοί στις πιο pin up φωτογραφίσεις

Θυμόμαστε τις πιο vintage γιορτινές φωτογραφίσεις των τελευταίων ετών και... ντυνόμαστε όσο πιο sexy γίνεται για να υποδεχτούμε το 2015!
Ηappy Vintage New Year! Oι πιο διάσημες ηθοποιοί στις πιο pin up φωτογραφίσεις



Πώς θα σου φαινόταν αν σου εύχονταν “Χρόνια Πολλά” και “Happy New Year” διάσημες ηθοποιοί της χρυσής εποχής του Hollywood από την δεκαετία του '40 και του '50; Εντάξει ίσως και λίγο πιο πρόσφατες. Το #Followme έψαξε και βρήκε τις πιο... vintage, pin up και burlesque γιορτινές φωτογραφίσεις των τελευταίων ετών! Και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

Τα μεγαλύτερα αστέρια της Aμερικής και όχι μόνο, συνήθιζαν να κάνουν λαμπερά photoshoots προκειμένου να ευχηθούν στους fans τους αλλά και φυσικά να ευχαριστήσουν τους φίλους και την οικογένειά τους! Αν και μπορεί να ετοιμάζεσαι ήδη για το αποψινό ρεβεγιόν, το σπίτι σου σίγουρα θα αποπνέει γιορτινή ατμόσφαιρα ενώ φτιάχνεις την βασιλόπιτα και τσεκάρεις τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να είναι όλα έτοιμα, τι θα έλεγες να κάνεις ένα flashback και να γυρίσεις λίγο το χρόνο πίσω; 

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Marilyn Monroe, η Jayne Mansfield, η Ava Gardner, η Rita Hayworth, η Elizabeth Taylor, η Audrey Hepburn και πολλές ακόμα stars; Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις γιατί οι celebrities εκείνης της εποχής ακόμα και σήμερα είναι τόσο διαχρονικές. Απλά γιατί... “σταρ γεννιέσαι... δεν γίνεσαι”!

Η εκθαμβωτική Ann Margaret (Ann Margret Olsson όπως είναι το κανονικό της όνομα) σε μια συλλεκτική vintage γιορτινή φωτογράφιση που ακόμα και σήμερα προκαλεί τον θαυμασμό όλων! Φορώντας animal print ολόσωμη φόρμα και χρυσά peep toes, ποζάρει όλο νάζι μπροστά από το τζάκι ενώ το πάτωμα είναι γεμάτο δώρα...