Mαύρος James Bond; Ο Kanye West στηρίζει την προσπάθεια

Οι φήμες θέλουν τον Ibris Elba να είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Daniel Craig στον ρόλο του 007.
Mαύρος James Bond; Ο Kanye West στηρίζει την προσπάθεια



Ο Κanye West πήρε θέση για την επικείμενη αλλαγή James Bond στο μέλλον, τονίζοντας πως ένας μαύρος ηθοποιός θα ήταν ο ιδανικός, στηρίζοντας τον Idris Elba.

H φημολογία για αντικατάσταση του Daniel Craig προήλθε από τα χακαρισμένα emails της Sony, όπου η αντιπρόεδρος της εταιρείας, Amy Pascal, τόνιζε πως ο Idris Elba θα ήταν ο ιδανικός 007 στο μέλλον.

Ο Kanye West, γνωστός για τις… ριζοσπαστικές απόψεις του περί της μαύρης φυλής, δεν άργησε να πάρει θέση, τονίζοντας πως η αντικατάσταση του Craig με έναν μαύρο ηθοποιό θα ήταν πρωτοποριακή κίνηση: «Ο Idris είναι φοβερά ταλαντούχος. Έχει ότι χρειάζεται για να γίνει ο νέος James Bond. Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι οραματιστές. Ένας μαύρος James Bond θα ήταν πρωτοποριακή κίνηση. Κάτι που πριν από 30 χρόνια θα έμοιαζε τρελό τώρα είναι πραγματική πιθανότητα».

Ο 42χρονος Elba από την πλευρά του πριν λίγο καιρό πόσταρε μια φωτογραφία του στην οποία τόνιζε πως ευχαριστεί τους followers του για την προτίμηση που του δείχνουν στην κούρσα της… διαδοχής του 007.