Η Rosie Huntington ποζάρει με sexy εσώρουχα για την καμπάνια των M & S

Το 27χρονο μοντέλο, ποζάρει με μοναδικά εσώρουχα που σχεδίασε η ίδια.
Η Rosie Huntington ποζάρει με sexy εσώρουχα για την καμπάνια των M & S



Μήπως έχεις τύψεις για τα αμέτρητα γλυκά και τα παχυντικά φαγητά που έφαγες τα Χριστούγεννα; Ώρα να γεμίσεις με ακόμα περισσότερες ενοχές βλέποντας το αψεγάδιαστο κορμί της Rosie Huntington- Whiteley η οποία ποζάρει με sexy αλλά και ρομαντικά εσώρουχα για την καμπάνια των Marks & Spencer για την σειρά εσωρούχων "Rosie for Autograph" που φέρουν την υπογραφή της.

Απ' ότι φαίνεται, ο 27χρονος άγγελος της Victoria’s Secret δεν άγγιξε φέτος καθόλου την γαλοπούλα, για να μπορεί όλος ο αντρικός πληθυσμός να θαυμάσει τους κοιλιακούς της και τις ζηλευτές της αναλογίες. Ο Jason Statham θα κοιτάει καμαρωτός τις φωτογραφίες και θα σκέφτεται κατά πάσα πιθανότητα πότε θα της χαρίσει αυτό το πολυπόθητο... μονόπετρο!

Η Rosie, ποζάρει με smokey eyes πότε με μαύρα δαντελένια εσώρουχα και πότε με ένα ρομαντικό ροζ σετ παίζοντας με τα μαλλιά της. Μάλιστα ενόψει των εορτών είπε να ανανεώσει και λίγο το look της, αφήνοντας τον hairstylist George Northwood να μεγαλουργήσει πάνω της! Η ίδια μάλιστα έγραψε στο Twitter: "Ready for 2015 equipped with a fresh new do! Thank you @georgenorthwood @sallynorthwood #BeThereOrHaveBadHair."

Photoshoot από την καμπάνια των Marks & Spencer. Τα εσώρουχα κυμαίνονται σε ρομαντικούς τόνους ενώ δίνουν μια ρετρό αίσθηση! Μπορείς να τα βρεις στο www.marksandspencer.com