Gwyneth Paltrow: Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι ίσως θα έπρεπε να είχαμε μείνει παντρεμένοι

Gwyneth μήπως έχεις δεύτερες σκέψεις για το χωρισμό σου με τον Chris Martin;
Gwyneth Paltrow: Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι ίσως θα έπρεπε να είχαμε μείνει παντρεμένοι



Μπορεί η 42χρονη ηθοποιός να χώρισε με τον σύζυγό της Chris Martin τον περασμένο Μάρτιο, όπως όμως δήλωσε στο περιοδικό Harper’s Bazaar UK κάποιες φορές έχει αμφιβολίες για το αν πήρε τη σωστή απόφαση.

«Κάναμε πολλά λάθη, είχαμε πολύ όμορφες αλλά και πολύ κακές ημέρες, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ περήφανη που περάσαμε τόσα πράγματα μαζί χωρίς να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον και να ντρεπόμαστε» ανέφερε σχετικά με τον χωρισμό της με τον 37χρονο frontman των Coldplay. «Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα αν είχαμε παραμείνει παντρεμένοι, γιατί είναι αυτό που πάντα θέλουν τα παιδιά σου. Αλλά καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε αυτή τη φιλία και έτσι είμαστε πολύ δεμένοι». Tα δυο παιδιά τους, η Apple και ο Moses είναι 10 και 8 ετών αντίστοιχα.

Η Paltrow επίσης είπε ότι χρωστάει πολλά στον πρώην σύζυγό της, καθώς ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά το θάνατο του πατέρα της Bruce. «Νιώθω ότι κατά κάποιον τρόπο θα είχα πεθάνει αν δεν τον είχα γνωρίσει εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα ότι θα πέθαινα από το θρήνο μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία βραδιά που ξύπνησα και ένιωθα σαν να πάθαινα έμφραγμα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ξάπλωσα στο πάτωμα του διαμερίσματός μου στο Λονδίνο και σκέφτηκα ότι πρέπει να επιβιώσω. Και έτσι απλά με σήκωσε πάνω, με αγάπησε και ήταν τόσο υπομονετικός σε όλη αυτή την περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός «πλέκει το εγκώμιο» του συζύγου της ενώ οι φήμες έλεγαν ότι η αιτία του χωρισμού του Chris Martin και της Jennifer Lawrence ήταν η απόφασή του να δοκιμάσει ξανά με τη σύζυγό του.