Οι διάσημες ουλές των celebrities και πώς τις απέκτησαν!

Οι μικρές ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από τα σημάδια-σήματα κατατεθέν των σταρς!
Οι διάσημες ουλές των celebrities και πώς τις απέκτησαν!



Αναρωτήθηκες ποτέ πώς ένας celebrity απέκτησε κάποια ουλή που έχει στο πρόσωπο ή το σώμα του; Η εφημερίδα New York Post αποκάλυψε τις μικρές ιστορίες πίσω από τα σημάδια-σήματα κατατεθέν των σταρς.

H Tina Fey ήταν μόνο 5 ετών όταν ένας άγνωστος την πλησίασε στην μπροστινή αυλή της και έκοψε το αριστερό της μάγουλο με ένα μαχαίρι, αφήνοντάς την με μία εμφανή ουλή.

Ο Harrison Ford το 1964 τράκαρε το αυτοκίνητό του σε μία κολώνα χτυπώντας το πρόσωπό του στο τιμόνι και αποχώρησε με μία μόνιμη ουλή στο πιγούνι του.

Όταν η Sharon Stone ήταν παιδί έκανε ιππασία, έπεσε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί και χτύπησε το λαιμό τις. Οι φήμες λένε ότι η ουλή συνήθως καλύπτεται στις φωτογραφίες της αν και παρακάτω είναι ευδιάκριτη.

 

Ο Jonah Hill παραλίγο να χάσει το χέρι του μετά από ένα τροχαίο όταν ήταν 15 ετών. Τελικά, τη γλίτωσε και έμεινε με μία άσχημη ουλή στο δεξί του αγκώνα.

Όταν ο Luke Perry ήταν παιδί έπεσε πάνω σε ένα μηχάνημα αναψυκτικών και κατέληξε με μία ουλή στο δεξί του φρύδι.

Η Queen Latifah επίσης σαν πιτσιρίκα απέκτησε μία ουλή στο μέτωπό της. Στην περίπτωσή της, έπαιζε κυνηγητό. «Ποτέ δεν θα την καλύψω γιατί δίνει χαρακτήρα στο πρόσωπό μου» είπε κάποτε.

Με τον ίδιο τρόπο βλέπει και η Catherine Zeta-Jones την ουλή στο λαιμό της, κατάλοιπο της τραχειοτομής που έσωσε τη ζωή της όταν ήταν μωρό. «Οι make-up artists πάντα προσπαθούν να την καλύψουν, αλλά δεν θα ήμουν σήμερα αυτό που είμαι αν δεν είχα αυτή την ουλή» εξήγησε σε συνέντευξή της.

Ο Joaquin Phoenix γεννήθηκε με μία ήπια μορφή λυκοστόματος, κάτι που του άφησε αυτή τη μικρή ουλή στα χείλια του.

Δες ΕΔΩ τα 10 καλά κρυμμένα μυστικά του Hollywood.