Η Jennifer Lopez έγινε ξανά… Jennifer Lopez και πλάνταξε στο κλάμα

Άλλαξε το επώνυμο της και θυμήθηκε τον πρώην άντρα της, Marc Anthony, ξεσπώντας σε δάκρυα.
Η Jennifer Lopez έγινε ξανά… Jennifer Lopez και πλάνταξε στο κλάμα



H Jennifer Lopez άλλαξε ξανά το επώνυμο της σε… Lopez καθώς είχε εκείνο του πρώην συζύγου της, Marc Anthony (Muniz δηλαδή) ενώ πλάνταξε στο κλάμα στο ντοκιμαντέρ «Jennifer Lopez Dance Again» του ΗΒΟ, όταν θυμήθηκε όσα πέρασε.

Η 45χρονη Jennifer δεν είχε αλλάξει το επώνυμο της ένα χρόνο μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της κάτι το οποίο έκανε στις 31 Δεκεμβρίου και πλέον λέγεται ξανά… Jennifer Lopez. Η εποχή όμως που ήταν παντρεμένη με τον Marc Anthony δεν έχει σταματήσει να την στοιχειώνει.

Για τις ανάγκες του νέου ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ, η 45χρονη Λατίνα, θυμήθηκε τις ημέρες του χωρισμού της από τον τρίτο σύζυγο της με τον οποίο απέκτησε τα δίδυμα, Μax και Emme, ξεσπώντας σε κλάματα on camera.

«Δεν υπάρχει τέτοιος πόνος,. Η ελπίδα, τα όνειρα, το παραμύθι, όλα όσα έζησες για πρώτη φορά γίνονται κομμάτια. Νιώθεις πως θα πεθάνεις. Νιώθεις αποτυχία. Νιώθεις πως όσο και αν προσπάθησες απέτυχες. Ποτέ δεν θες να δεις την οικογένεια σου να διαλύεται», σχολίασε η J-Lo η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της στην κάμερα.