Ο Bradley Cooper είναι ο άντρας που θα σου κλείσει το μάτι στο μετρό - Και σήμερα έχει γενέθλια!

Χρόνια πολλά Bradley Cooper!
Ο Bradley Cooper είναι ο άντρας που θα σου κλείσει το μάτι στο μετρό - Και σήμερα έχει γενέθλια!



Τα 40 του χρόνια έκλεισε σήμερα ο Bradley Cooper και εμείς βρήκαμε μία ακόμα αφορμή για να γράψουμε δυο λόγια παραπάνω για τα πονηρά μπλε μάτια του άντρα που είναι η προσιτή φαντασίωση της κάθε γυναίκας.

Γιατί και βέβαια είναι προσιτή, αν καλοσκεφτείς ότι ο Bradley Cooper δεν είναι η κλασική περίπτωση του σταρ που ξέρεις ότι είναι ο θεός Απόλλωνας και δεν πρόκειται να τον έχεις ούτε σε δέκα ζωές. Το ξέρεις γιατί το προδίδουν τα χαρακτηριστικά και το στιλ του που δείχνουν ότι έχει επαφή με την πραγματικότητα και σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορεί χθες να πέρασε ένα τέλειο απόγευμα στο ακατάστατο σπίτι των 50 τμ ενός συμμαθητή του. Και ας ψηφίστηκε το 2011 από το περιοδικό People o πιο σέξι άντρας του κόσμου και ας ήταν υποψήφιος για δύο Όσκαρ.

Γιατί είναι ένας ηθοποιός που μπορείς ελεύθερα να φαντάζεσαι ότι κάποια μέρα θα σου ακουμπήσει όλο γοητεία το μάγουλο όπως έκανε με το 22χρονο μοντέλο, την κοπέλα του Suki Waterhouse.

Είναι ένας από τους ελάχιστους σταρ που κυκλοφορούν με το μετρό και εσύ μπορείς να ελπίζεις ότι κάποια μέρα θα τον πετύχεις στο βαγόνι και θα σου κλείσει το μάτι επειδή είναι ακομπλεξάριστος και κοιτάει και κοινές θνητές. Κι αν δεν στο κλείσει ίσως προλάβεις να τον σπρώξεις τυχαία για να «χωρέσουμε όλοι βρε παιδιά».

Είναι ο άντρας που δεν θα πει όχι σε μία selfie και θα σε αφήσει μετά χαράς να τη διαδώσεις στα social media.

Είναι ο άντρας που θα συνοδέψει τη μαμά του στην έξοδο και έτσι θα σου επιτρέψει να φαντάζεσαι ότι η κα Cooper θα ανοίξει το σπίτι της σε σένα και τον γιο της για το Κυριακάτικο τραπέζι.

Είναι ο φαντάρος που πήρε επιτέλους άδεια για να σου δώσει ένα παθιασμένο φιλί.  

Ήταν επίσης, τηλεοπτικό αγόρι της Carrie Bradshaw και όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, κάθε περιπέτεια της Sarah Jessica Parker θα μπορούσε να είναι και δική σου περιπέτεια.

Ο Bradley Cooper ξέρεις πώς είναι να παλεύεις με δαίμονες και υπήρξε θύμα αλκοολισμού (κι όχι μόνο). Και αυτό τον κάνει ακόμα πιο ευάλωτο κι ανθρώπινο.

Είναι ο τύπος που θα ξεραθεί στα γέλια σαν μικρό παιδάκι όταν επινοήσεις ένα πολύ πετυχημένο αστείο.  

Και που θα σου δείχνει ντροπαλά τις πετυχημένες μιμήσεις του ενώ εσύ θα τον ενθαρρύνεις. 

Να τα εκατοστήσεις Bradley! Και πού ξέρεις, ίσως κάποια μέρα σε πετύχουμε στην επόμενη στάση για... Σύνταγμα.