Οι celebrities που αποκάλυψαν ότι είναι γκέι το 2014

Και τι έγινε μετά την εξομολόγησή τους.
Οι celebrities που αποκάλυψαν ότι είναι γκέι το 2014



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μία σειρά από celebrities αποφάσισαν να πουν δημόσια τη δική τους αλήθεια και να αποκαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Το ευτυχές γεγονός και το κοινό σημείο των παρακάτω ανθρώπων είναι ότι όλοι συνέχισαν την πετυχημένη πορεία τους και δέχτηκαν υποστήριξη από τον κόσμο για την περήφανη στάση και το θάρρος τους.

Ellen Page

«Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα»-Human Rights Campaign

Τι έγινε μετά: Τους μήνες που ακολούθησαν κυκλοφόρησε η ταινία «X-Men: Days of Future Past» και ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Freeheld» στην οποία είναι κινηματογραφικό ζευγάρι με την Julianne Moore.  Η 27χρονη, επίσης, έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό «Out».

Ty Herndon

«Το μεγαλύτερο ψέμα που είπα στον εαυτό μου ήταν ότι δεν μπορούσα να είμαι γκέι και να ασχολούμαι με την country μουσική»-ET

Τι έγινε μετά: Ένα μήνα αφού αποκάλυψε τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε με τον επί 5ετίας φίλο του Matt Collum σε μία εκδήλωση. Οι δυο τους εθεάθησαν χέρι-χέρι χαρούμενοι και περήφανοι. O μουσικός μάλιστα δήλωσε ότι ο κόσμος στο δρόμο τον αγκαλιάζει, του λέει απίστευτες ιστορίες και ότι εκείνος πλέον εκτελεί χρέη συμβούλου. 

Tom Daley

«Είμαι ένας γκέι άντρας πια»-ITV2’s Celebrity Juice

Τι έγινε μετά: Παρόλο που ο 20χρονος αθλητής καταδύσεων το 2013 δήλωσε ότι είναι bisexual, τον επόμενο χρόνο παραδέχτηκε ότι είναι γκέι. Οι διακρίσεις για τον αθλητή συνεχίστηκαν καθώς βγήκε 3ος στο πρωτάθλημα «FINA Diving World Series», 2ος σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ κέρδισε ασημένιο μετάλλιο μαζί με τον James Denny στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Εκτός του αθλητικού χώρου, ο Daley προπονούσε celebrities στο reality «Splash» και ήταν παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής με τίτλο «Tom Daley Goes Global». Συνεχίζει να βγαίνει με τον βραβευμένο με Όσκαρ (για την ταινία Milk) σεναριογράφο Dustin Lance Black.

Billy Gilman

«Υπερασπιζόμουν τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μου και σκέφτηκα γιατί να μην είμαι υπερασπιστώ τώρα τον εαυτό μου;»-YouTube

Τι έγινε μετά: O Gilman ήταν ο δεύτερος σταρ της country μουσικής μετά το Hedron που παραδέχτηκε ότι είναι γκέι το 2014. Και οι δύο δέχτηκαν τρομερή υποστήριξη από τους φαν τους. «Οι φαν μου είναι καταπληκτικοί. Μέχρι τώρα τα σχόλια και η υποστήριξη είναι απίθανα και είμαι τρομερά ευγνώμων» δήλωσε στο GA Voice.

Tim Cook

«Είμαι περήφανος που είμαι γκέι και θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έδωσε ο Θεός»-Businessweek

Τι έγινε μετά: Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Apple έγινε επίσημα ο πρώτος δηλωμένος γκέι στην λίστα του Fortune με τους πιο επιτυχημένους CEO. Μέχρι το τέλος του χρόνου το CNN του έδωσε τον τίτλο του CEO της χρονιάς, έγινε το πρόσωπο της χρονιάς από τους Financial Times ενώ ήταν στους φιναλίστ στη λίστα του περιοδικού TIME.  

Debbie Harry

«Οι γυναίκες είναι πιο αισθησιακές από τους άνδρες και μαζί τους το σεξ ήταν πάντα καλύτερο»-The Daily Mail

Τι έγινε μετά: Τον Απρίλιο, η 68χρονη frontwoman των Blondie αιφνιδίασε τους φαν της που τόσα χρόνια δεν ήξεραν ότι είναι bisexual. Παρόλα αυτά, για την τραγουδίστρια, το σεξ με τις γυναίκες είναι μία ακόμα από τις συνηθισμένες ιστορίες της, καθώς γιορτάζει της 40η επέτειο με την μπάντα της και το 10ο αλμπουμ της με τίτλο «Ghosts of Download».

Samira Wiley

«Μου έμαθαν ότι η αγάπη είναι το πιο ισχυρό πράγμα»-Out

Τι έγινε μετά: Για την σταρ της σειράς «Orange Is the New Black» οι αποκαλύψεις προέκυψαν όταν η κοπέλα της Lauren Morelli πήρε διαζύγιο από τον άντρα της. Από τότε η ηθοποιός δεν σταματάει να δείχνει περήφανα τη σχέση της μέσω Instagram. Η Samira επίσης έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Out.

Michael Sam

«Θέλω να εξομολογηθώ την αλήθεια μου»-The New York Times

Τι έγινε μετά: Αφού έγινε ο πρώτος ανοιχτά γκέι Αμερικανός ποδοσφαιριστής, ο 24χρονος πρώην αμυντικός του Μισούρι τιμήθηκε με το βραβείο «Arthur Ashe Courage Award», ήταν ένας από τους άντρες της χρονιάς του περιοδικού GQ, ήταν στους φιναλίστ των αθλητών της χρονιάς του Sport’ s Illistrated και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Out. H χρονιά έκλεισε με μία συνέντευξη στην Oprah Winfrey.  

Ian Thorpe

«Το σκέφτηκα πολύ καιρό. Δεν είμαι straight»-The Parkinson Interview

Τι έγινε μετά: Ο 32χρονος κολυμβητής για πολλά χρόνια δεν παραδεχόταν τη σεξουαλική του ταυτότητα. Τελικά αποκάλυψε ότι είναι γκέι σε συνέντευξή του με τον Michael Parkinson. O Αυστραλός αθλητής μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας απείχε λόγω ασθένειας και επιχείρησε να κάνει comeback το 2014. Τελικά το βρετανικό GQ τον χαρακτήρισε ως τον Αυστραλό Άντρα της Χρονιάς. Οι φήμες τον ήθελαν να βγαίνει με τον Ricky Martin ωστόσο εκείνος το διέψευσε: «Είμαστε φίλοι, είναι πολύ καλό άτομο» είπε χαρακτηριστικά.  

Andreja Pejic

«Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου με τον κόσμο επειδή πιστεύω ότι έχω ευθύνη απέναντι στην κοινωνία»-People

Τι έγινε μετά: Η συγκεκριμένη γυναίκα αποτελεί λίγο διαφορετική περίπτωση καθώς τη χρονιά που μας πέρασε αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ.Το 23χρονο μοντέλο έγινε η έμπνευση της LGTB κοινότητας και ξεκίνησε καμπάνια στο Kickstarter προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με την ιστορία της ενώ συντόνισε το project #EverybodyComeOut για να παροτρύνει τον κόσμο να ζήσει αληθινά.

Πηγή: etonline