Το κρίσιμο ραντεβού της Ζέτας με το Μega

Οι εύθραυστες σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι!
Το κρίσιμο ραντεβού της Ζέτας με το Μega



«Μπορεί φέτος να μην είμαι στην τηλεόραση, αλλά δεν με αγχώνει, δεν είμαι φέτος… θα είμαι του χρόνου” είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια και οι δηλώσεις υπήρξαν  προφητικές γιατί όπως όλα δείχνουν η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα τελειώσει αφήνοντας απέξω την ωραία Ζέτα.

Το show «Rising Star» θα ήταν η απάντηση του Mega στο πετυχημένο και γνωστό “The Voice”, όμως το κανάλι αποφάσισε τελικά να αναβάλει -για φέτος τουλάχιστον- την πρεμιέρα και έτσι η Ζέτα που μετακόμισε στο Mega με μεγάλες προσδοκίες, περίμενε με αγωνία το τηλεφώνημα που θα της έλεγε ότι από Δευτέρα δουλειά. Το  τηλέφωνό της βέβαια  χτύπησε, απλά τα νέα που άκουσε δεν ήταν ευχάριστα. Το “Rising star” ναυάγησε και οι φήμες ότι επρόκειτο να αντικατασταθεί από ένα ελληνικής έμπνευσης παιχνίδι δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Τα δεδομένα άλλαξαν και μπορεί η ιδέα για το talent show να μπήκε στο ντουλάπι, όμως το κανάλι δεν θέλει να αφήσει τη Ζέτα στην αναμονή, αλλά ψάχνει να βρει τρόπο να την αξιοποιήσει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι προγραμματισμένο για σήμερα ένα πολύ σημαντικό ραντεβού ανάμεσα στην παρουσιάστρια και σε  διευθυντικά στελέχη του καναλιού για να βρουν κάποιο τρόπο συνεργασίας.

Στο κρίσιμο αυτό ραντεβού θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και όπως η ίδια η Ζέτα έχει εμπιστευτεί σε συνεργάτες της, αυτή την φορά δεν πρόκειται να  συμφωνήσει για  να συμμετάσχει σε κάτι προχειροστημένο όπως ήταν το just the 2 of us. Δεν πρόκειται να υποχωρήσει και αυτό το ξέρει το κανάλι, όπως επίσης ξέρει ότι αν δεν την αξιοποιήσει σύντομα, του χρόνου θα την βλέπει στη συχνότητα του Αντ1.

 Άλλωστε οι τελευταίες της δηλώσεις της Ζέτας  για συμβόλαια και μετακινήσεις μόνο τυχαίες δεν ήταν. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα στα κανάλια. Σήμερα είσαι εδώ, αύριο είσαι αλλού. Οπότε δεν αποκλείω κάτι, ούτε κι έχω να πω κάτι δεδομένο για το μέλλον. Αποκλειστικό συμβόλαιο δεν έχω με κανένα κανάλι, και μάλιστα δεν είχα ποτέ. Έδινα το λόγο μου, έδιναν τον δικό τους, κι έτσι πορευόμασταν. Γενικά, είμαι ελεύθερη όταν κάποιος μου κάνει μια πρόταση και συμφωνήσουμε, δεσμεύομαι μαζί του, και δεν θα του “την κάνω”, έχω τιμιότητα και ηθική».