Πόσο δίκαιο έχει η Ντέπυ Γκολεμά που επιτίθεται στην Σπυροπούλου;

Ο τηλεοπτικός πόλεμος συνεχίζεται.
Πόσο δίκαιο έχει η Ντέπυ Γκολεμά που επιτίθεται στην Σπυροπούλου;



Η Ντέπυ Γκολεμά είναι τηλεκριτικός και μάλιστα από τις καλές. Ιδιαίτερα έμπειρη δημοσιογράφος και καλή πένα και όπως η ίδια καυχιέται μαθήτρια του Φρέντυ Γερμανού στα νιάτα της. Το ρεπορταζ της συνήθως βγάζει ειδήσεις και πολλά χρόνια τώρα όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα τηλεοπτικά νέα ξέρουν οτι η Ντέπυ Γκολεμά είναι μια αξιόπιστη πηγή.

Στη Ντέπυ Γκολεμά λοιπόν δεν αρέσει καθόλου ως παρουσιάστρια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν έχει άδικο, εδώ που τα λέμε. Η Κωνσταντίνα είναι προφανές οτι δεν το έχει και δυστυχώς ούτε προσπαθεί να το αποκτήσει. Η φωνή της είναι κακή, της είναι δύσκολο να συντάξει προτάσεις σε καλά ελληνικά, δεν έχει την τηλεοπτική εμπειρία των συναδέλφων της που μπορούν να καλύψουν τον τηλεοπτικό χρόνο και αντίθετα, αφήνει κενά και δημιουργεί αμηχανία στο πάνελ αλλά και στους τηλεθεατές, όταν κάνει συνεντεύξεις δημιουργεί χάος και δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, ποιός μιλάει και τι λέει, και κανονικά θα έπρεπε να έχει έναν ρόλο όπως ας πούμε έχει η Κατερίνα Καινούργιου. Δηλαδή να είναι το ωραίο κορίτσι που πετάει και καμία κοτσάνα δίνοντας πάσα στον κανονικό παρουσιαστή της εκπομπής να κάνει πλάκα ή να την κοροϊδέψει χαριτωμένα.

Στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου αντίθετα, η Κωνσταντίνα παίζει το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας αλλά δεν πείθει μιας και δεν έχει την στόφα των παρουσιαστριών που φαίνεται οτι ξέρουν τι κάνουν και τι λένε ή έχουν την υποστήριξη μιας μαγνητοσκοπημένης εκπομπής στην οποία μπορεί κάποιος να ελέγξει τα λάθη. Αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν επέλεγε δηλαδή να ξεκινήσει την σόλο καριέρα της ως παρουσιάστρια σε ζωντανή τρίωρη εκπομπή και περιοριζόταν σε μια μαγνητοσκοπημένη ωριαία εκπομπή με ένα πιο συγκεκριμένο θέμα από το «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» των πρωινάδικων, αν ας πούμε έκανε μια εκπομπή μόδας δεν θα βρισκόταν σ αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται τώρα.

Ωραία μέχρι εδώ; Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Αν ήσασταν τηλεκριτικός τι θα γράφατε εσείς για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Κάτι τέτοιο ή κάτι παρόμοιο;

Διότι η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά δεν γράφει αυτά. Δεν γράφει αν της αρέσει ή δεν της αρέσει ως παρουσιάστρια η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου, δεν γράφει στην τηλεκριτική της αν η εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου είναι καλή ή κακή και αν είναι κακή τι χρειάζεται για να βελτιωθεί. Τι είναι ωραίο, τι είναι άσχημο και τι πρέπει να προσέξουν οι δημιουργοί της.

Η κόντρα της Ντέπυς Γκολεμά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -που φαίνεται να πουλάει πάρα πολύ στα μίντια και γι αυτό άλλωστε την αναλύουμε κι εμείς- έχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό από την τηλεκριτική και κινδυνεύει να εξελιχθεί σε εμμονή της δημοσιογράφου. Δεν είναι δυνατόν να συναντάς ένα τηλεοπτικό πρόσωπο στο δρόμο και να βρίζεστε ούτε να επιμένεις ότι η εκπομπή του κόβεται ενώ συνεχίζει να προβάλλεται. Αν έχεις μια πληροφορία γράψτη, αν έχεις μια άποψη επίσης γράψτη, αλλά να αφορά στη δουλειά της και στο αν είναι ή όχι καλή στην εκπομπή της. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά και ότι δεν αφορά στη δουλειά της σαν παρουσιάστρια δεν είναι κριτική, είμαι  προσωπική επίθεση, γιατί το να φτάνεις να πλακώνεσαι και να πετάς σπόντες λες και είστε οι κυρίες της αυλής μάλλον ξεπερνάει τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής. Κανείς δεν υποστηρίζει την Σπυροπούλου για τους γνωστούς λόγους. Αλλά αν συνεχίσει να λειτουργεί έτσι απέναντι της η Ντέπυ Γκολεμά μπορεί και να αρχίσουν να τη λυπούνται.