Το όνειρο κάθε γυναίκας; Ο Bradley Cooper έβγαλε όλα τα ρούχα του

Ο 40χρονος ηθοποιός πόζαρε γυμνός για γνωστό περιοδικό ενώ φωτογραφήθηκαν δεκάδες stars. Ντυμένοι…
Το όνειρο κάθε γυναίκας; Ο Bradley Cooper έβγαλε όλα τα ρούχα του



Ο Bradley Cooper δεν σταματά να μας εκπλήσσει καθώς φωτογραφήθηκε γυμνός για λογαριασμό του περιοδικού W, ενώ στο concept για το blockbuster issue συμμετείχαν αρκετά λαμπρά αστέρια του σινεμά, μεταξύ των οποίων και η Meryl Streep.

O 40χρονος star, ο οποίος έλαμψε στο Broadway με την ερμηνεία του στην παράσταση The Elephant Man, τύλιξε γύρω του μόνο ένα κοστούμι ενώ οι υπόλοιποι stars που συμμετείχαν δεν ήταν τόσο τολμηροί όσο ο Bradley.

H Reese Witherspoon φόρεσε κάλτσες σε μαύρο-κόκκινο αλλά και ασορτί φόρεμα ενώ η Amy Adams από την πλευρά της εντυπωσίασε με το «δυνατό» της όπλο, το μπούστο της, το οποίο είδαμε σε αρκετά πλάνα του American Hustle!

H Julianne Moore από την άλλη, η οποία αναμένεται να είναι υποψήφια για Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία Still Alive, τόνισε: «Στην πρώτη μου ταινία έμεινα γυμνή από τη μέση και κάτω. Ήταν τρομακτικό αλλά ήταν μια πρόκληση. Όχι όμως τόσο τρομακτικό όσο το σκι. Νιώθω γενναία όταν κάνω κάτι που φοβάμαι και στην περίπτωση μου είναι το σκι…».