Βαριές κουβέντες- H Kim επιτίθεται στην Kendal: Της αγόρασα την γ@@@μένη καριέρα της

Προβλήματα στο παράδεισο των Kardashian
Βαριές κουβέντες- H Kim επιτίθεται στην Kendal: Της αγόρασα την γ@@@μένη καριέρα της



Η Kim Kardashian είναι η απόλυτη star της «βασιλικής» οικογένειας των reality. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αυτό που αμφισβητείται ωστόσο, είναι η καριέρα της Kendall Jenner στο modelling με την Κim να τονίζει πως εκείνη της την αγόρασε!

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Η 10η σεζόν του reality «Κeeping Up With The Kardashians» ξεκινάει σε λίγο καιρό και το κανάλι Ε! κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, στο οποίο υπάρχουν τα… κλασσικά: Τσακωμοί, αγάπες, sex. Σε μια σκηνή ωστόσο η Kim φωνάζει ξεκάθαρα πως εκείνη αγόρασε την καριέρα της μικρής της αδερφής!

«Δεν θα της αγοράσω ένα γα@@@νο ζευγάρι παπούτσια! Της αγόρασα μια γα@@@νη καριέρα», φώναζε η 34χρονη τηλεπερσόνα φανερά εκνευρισμένη ενώ μιλούσε στην αδερφή της Kourtney.

Όλα αυτά έρχονται και… δένουν με τις γκρίνιες και τις διαμαρτυρίες αρκετών μοντέλων, τα οποία σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο την Jenner, τονίζοντας πως δεν είναι μοντέλο αλλά έχει δημόσιες σχέσεις.

Η αλήθεια είναι πως η 19χρονη Kendall κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ και με λίγους μήνες καριέρας να κλείσει σημαντικές δουλειές, όπως της Εstee Lauder, ενώ τα catwalks που έχει περπατήσει είναι ελάχιστα!

Λέτε η Kim να κρύβεται πίσω από την επιτυχία της 19χρονης αδερφής της; Η ίδια τουλάχιστον, έτσι διατυμπανίζει!