Jamie Dornan: H παρατήρηση αεροσκαφών είναι πολύ πιο παράξενη από το σαδομαζοχισμό

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόση φασαρία για τα φετίχ του Christian Grey.
Jamie Dornan: H παρατήρηση αεροσκαφών είναι πολύ πιο παράξενη από το σαδομαζοχισμό



Και ενώ τον επόμενο μήνα, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα κυκλοφορήσει η ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι», ο πρωταγωνιστής της Jamie Dornan που υποδύεται τον Christian Grey απαντάει στους επικριτές της, που φαίνεται να έχουν πρόβλημα με το θέμα του σαδομαζοχισμού.

Μιλώντας στο βρετανικό GQ ανέφερε: «Υπάρχουν πολύ πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο από αυτό. Πιστεύω ότι το plane spotting, η παρατήρηση αεροσκαφών είναι πολύ πιο παράξενο από το σαδομαζοχισμό. Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. Μπορώ να κατανοήσω γιατί σε κάποιους αρέσει ο σαδομαζοχισμός αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί κάποιος να στέκεται έξω από to τερματικό 5 του Heathrow περιμένοντας το αεροπλάνο της Ryanair».

Πρόσθεσε ότι είναι πάρα πολύ φιλελεύθερο άτομο και ότι δεν τον νοιάζει τι προτιμά ο καθένας στο σεξ. «Αν σε κάποιον αρέσει, αρέσει» είπε χαρακτηριστικά. Και απευθυνόμενος σε όσους κάνουν λόγο για προώθηση της βίας εναντίον των γυναικών επεσήμανε ότι είναι πολύ πιο συχνό για έναν άντρα να είναι υποτακτικός σε μία γυναίκα και εκείνη να κυριαρχεί στο σεξ.

Όσο για την προσωπική του εμπειρία με τον σαδομαζοχισμό, είπε το εξής: «Προσπαθώντας να ερευνήσω το χαρακτήρα μου είδα από πολύ κοντά την πραγματικότητα. Και μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι ότι δεν είναι εντελώς σέξι. Ωστόσο, κάποτε βρέθηκα σε ένα μπουντρούμι ενώ ένας “αφέντης” περνούσε το χρόνο του με μία γυναίκα και το σκηνικό μου φάνηκε πολύ παιχνιδιάρικο και πρόσχαρο και όχι σκοτεινό και σοβαρό. Είχε γέλιο».

Στο μεταξύ, η προσωπική ζωή του 32χρονου ηθοποιού είναι στα καλύτερά της χάρη στη γυναίκα του Amelia Warner και την κορούλα του.  
«Αισθάνομαι πολύ καλά που η ζωή μου είναι σε μία σειρά. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που μπορεί να με κατανοήσει όσο κανείς άλλος. Έχω ένα μωράκι. Και νομίζω ότι αυτά είναι καλά πράγματα που με τοποθετούν σε μία αξιοπρεπή θέση».