Κλασική ομορφιά! Ποια διάσημη είναι η ομορφότερη όλων των εποχών

Μπορεί στην εποχή μας να έχουμε δεκάδες σέξι παρουσίες, αλλά η κλασική ομορφιά του Hollywood επικράτησε!
Κλασική ομορφιά! Ποια διάσημη είναι η ομορφότερη όλων των εποχών



Μεγάλη έρευνα στην Βρετανία ανέδειξε την Audrey Hepburn ως το απόλυτο beauty icon όλων των εποχών, αφήνοντας δεύτερη την all time sex bomb, Marilyn Monroe. Σε ποια θέση είναι η Beyonce, η Kate Moss και η Scarlett Johansson;

Η έρευνα της εταιρείας καλλυντικών Amway έγινε ανάμεσα σε 2 χιλιάδες Βρετανίδες και ανέδειξε την πρωταγωνίστρια του θρυλικού Breakfast at Tiffany’s ως το απόλυτο beauty icon μετά από σκληρό συναγωνισμό με τις Marilyn Monroe και Grace Kelly.

Η Hepburn, με καταγωγή από την Βρετανία και κάτοχος 2 όσκαρ, έφυγε από τη ζωή το 1993 νικημένη από την επάρατη νόσο, ενώ θεωρείται ως μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς που έχουν περάσει από το σινεμά.

Όσο για τις stars της εποχής μας; Η Beyonce, το όνομα της οποίας αναζητήθηκε το 2014 περισσότερο από οποιασδήποτε άλλης σταρ στο Google, κατετάγη 5η ενώ η Kate Moss και η Scarlett Johansson κατετάγησαν 8η και 10η αντίστοιχα.

Η νίκη του… classic αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε πως στα χρυσά χρόνια του Hollywood (1927-1963) δεν υπήρχαν μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις όπως σήμερα.

Εμείς να πούμε πως είμαστε fan της νικήτριας αλλά και την classic beauty!

Aναλυτικά οι νικήτριες…