Όλοι οι πρώην της Cameron Diaz

Γιατί… κι εμείς τον Benji Madden θα διαλέγαμε τελικά!
Όλοι οι πρώην της Cameron Diaz



Κυρία Madden είναι επίσημα πια η Cameron Diaz, καθώς όπως θα έχεις ακούσει τη Δευτέρα παντρεύτηκε τον Benji, το ροκά του συγκροτήματος «Good Charlotte». Πριν όμως η 42χρονη ηθοποιός καταλήξει σε αυτό το εκκεντρικό αγόρι, είχε σχέσεις με επίσης διάσημους άντρες που όλες τους είχαν δει το φως της δημοσιότητας. 

Carlos de la Torre (1990-1994)

Για την Diaz που τότε ήταν ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο, η συνάντηση με τον παραγωγό βίντεο Carlos de la Torre ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. 
«Πέρασα ολόκληρη την ημέρα προσπαθώντας να τον κάνω να μου μιλήσει» είχε πει η Diaz στο περιοδικό People στην πρώτη τους συνάντηση σε ένα γύρισμα για του LA Gear. Και πρέπει να πέτυχε γιατί οι δυο τους έβγαιναν για τέσσερα χρόνια. Το ρομάντζο τους τελικά ξεθύμανε ενώ η καριέρα της Cameron εκτοξεύτηκε όταν συμμετείχε στην ταινία «Η μάσκα». 

Matt Dillon (1995-1998)

Οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη» έβγαιναν για τρία χρόνια πριν χωρίσουν το 1998, καθώς και οι δύο νέοι σταρ ήθελαν να εστιάσουν την προσοχή τους στην καριέρα τους. «Η Cameron ήταν η μούσα μου, ποτέ δεν είχα τόσο βαθιά συναισθηματικές σχέσεις» είχε το πει το 2006 ο Dilon σε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Parade». 

Jared Leto (1999-2003)

Αυτό το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να κρατήσει χαμηλό προφίλ ωστόσο η σχέση της Diaz με τον frontman των «Thirty Seconds to Mars» απασχολούσε συχνά τα media. 

Justin Timberlake (2003-2007)

H αρχή του συγκεκριμένου ζευγαριού δεν ήταν και τόσο ρομαντική μιας και η Cameron και ο Justin γνωρίστηκαν όταν εκείνη του απένειμε το βραβείο «Καλύτερου ρεψίματος» στα «Nickelodeon Kids’ Cgoice Awards» του 2003. Και παρόλο που η αγάπη τους τελείωσε το 2007, παραμένουν φίλοι και μάλιστα έχουν συνεργαστεί σε ταινίες όπως το «Shrek 3» και το «Bad Teacher». 

Paul Sculfor (2008-2009)

Η σπίθα του έρωτα μεταξύ της Diaz και του βρετανού μοντέλου Paul Sculfor άναψε τον Ιούνιο του 2008, αλλά η απόσταση από την Καλιφόρνια-Βρετανία ήταν σημαντικός λόγος για να χωρίσει το ζευγάρι το Μάιο του 2009. 

Alex Rodriguez (2010-2011)

Το ρομάντζο του αθλητή baseball και της Diaz είχε σκαμπανεβάσματα το διάστημα από το 2010 μέχρι το 2011 και επίσημα τελείωσε το Σεπτέμβρη του ’11. Ο A-Rod όμως είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ηθοποιό. «Πιθανότατα είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά πλάσματα που έχω ποτέ γνωρίσει στη ζωή μου και έχει απίστευτο φως» ανέφερε το 2012 σε συνέντευξή του στο Insider.  

Tώρα που τους είδες όλους τους πρώην θα σου εξηγήσουμε για ποιους λόγους και εμείς στη θέση της Diaz θα διαλέγαμε τον 35χρονο Benji. 

Καταρχήν, για την αντιφατική του πλευρά. Ένας τύπος γεμάτος τατουάζ και στιλ που θα νόμιζες ότι είναι κάπως πιο απρόσιτο. Όταν όμως αυτός ο άνθρωπος ανοίγει το στόμα του και σου χαμογελάει είναι ο πιο γλυκός απ’ όλους. 

Όπως μπορείς να δεις είναι ο άντρας που θα φορέσει το παλτό (ή φούτερ στην προκειμένη περίπτωση) στη γυναίκα του.

Είναι περιπετειώδης.  

Έχει Πόρσε.

Και ταλέντο και δίδυμο αδερφό. 

Ήταν κριτής στο The Voice και οι αντιδράσεις του μας έκαναν να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο:

Το είπε και η ίδια η Cameron στο γάμο της: «Περίμενα επειδή δεν ήθελα να νοικοκυρευτώ. Τώρα έχω τον καλύτερο άντρα στον κόσμο. Ο πιο ιδιαίτερος. Είναι δικός μου». Άρα κάτι θα ξέρει παραπάνω.