Η Renee Zellweger στο μετρό: Ποιοι άλλοι celebrities κυκλοφορούν με ΜΜΜ;

Οι stars που ζουν σαν κοινοί θνητοί!
Η Renee Zellweger στο μετρό: Ποιοι άλλοι celebrities κυκλοφορούν με ΜΜΜ;



Σα να μην τρέχει τίποτα, η Renee Zellweger μπήκε στο μετρό του Λονδίνου και σαν κοινή θνητή ταξίδεψε στον προορισμό της. Τελικά, απ' ό,τι φαίνεται μόνο incognito δεν πέρασε μιας και οι φωτογραφία που τη δείχνει σχεδόν αγνώριστη έχει διαδοθεί σε όλα τα μέσα. 

Στη συνέχεια, ψάξαμε αν τελικά είναι η μόνη celebrity της κατηγορίας της που κυκλοφορεί με δημόσια συγκοινωνία και ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν κι άλλοι stars που μετακινούνται σαν κοινοί θνητοί. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν βάλει τις μετακινήσεις με το μετρό στη ρουτίνα τους και δεν το κάνουν μια φορά στα δέκα χρόνια όπως ορισμένοι celebrities οι οποίοι θέλουν είτε να ζήσουν την εμπειρία είτε για λόγους εντυπωσιασμού.  Η Beyonce για παράδειγμα μπήκε για πρώτη φορά στο μετρό το 2010 με θορυβώδη τρόπο και ανέφερε ότι ένιωσε σαν «όλους τους άλλους», 

Οι επιβάτες λοιπόν που χρησιμοποιούν το μετρό για πρακτικούς λόγους -και όχι για να δείξουν ότι είναι «ένας από εμάς»- είναι όπως είπαμε ο Bradley Cooper, ο Jake Gyllenhaal, η Katie Holmes, η Naomi Watts, η Anne Hathaway, o Kevin Bacon και ο Hugh Jackman. Ο τελευταίος μάλιστα, δεν το κάνει μόνο επειδή είναι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος μετακίνησης αλλά επειδή θέλει να φέρει τα παιδιά του σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι celebrities μάλλον το επιλέγουν για να γλιτώσουν χρόνο και αυτό το συμπεραίνει κανείς παρατηρώντας ορισμένους που προσπαθούν να περάσουν incognito. Σκουφάκια, καπέλα, γυαλιά και σκυμμένα κεφάλια είναι κάποιες ενδείξεις. 

Παρακάτω θα δεις κάποιους από τους celebrities που έχουν φωτογραφηθεί μέσα στο μετρό. Και μπορείς να ελπίζεις ότι κάποια μέρα θα πέσεις στην αγκαλιά του Jake Gyllenhaal μετά από ένα απότομο φρενάρισμα, ή ότι ο Keanu Reeves θα σου προσφέρει τη θέση του.