Η 93χρονη Betty White ξανάνιωσε στα χέρια του sexy Chris Evans

Για ακόμη μια φορά ο... Captain America απέδειξε πως είναι ένας πραγματικός gentleman με την χειρονομία του στα People’s Choice Awards.
Η 93χρονη Betty White ξανάνιωσε στα χέρια του sexy Chris Evans



O Chris Evans θεωρείται ως ένας από τους ανερχόμενους stars του Hollywood. Ο 33χρονος ηθοποιός, ωστόσο, είναι ένας πραγματικός gentleman καθώς συνόδευσε στην σκηνή την 93χρονη Betty White όταν εκείνη κλήθηκε στην σκηνή των People’s Choice Awards για να παραλάβει το βραβείο της.

Ο Captain America, όπως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το blockbuster της Marvel, πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί έναν μικρό θαυμαστή του, ο οποίος δίνει μάχη με την επάρατη νόσο, αποδεικνύοντας πως είναι ένα από τα καλύτερα... παιδιά του Hollywood.

Έτσι, στα βραβεία του People έδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ένας πραγματικός star και όχι δήθεν. Όταν κλήθηκε στην σκηνή η κυρία Betty White, η οποία ήταν μέλος της θρυλικής σειράς Golden Girls, έσπευσε να την συνοδεύσει στην σκηνή καθώς τα 93 χρόνια της, την βάραιναν όπως είναι λογικό.

Ο Evans, όπως θα όφειλε κάθε πραγματικός gentleman, την βοήθησε να σηκωθεί και την συνόδευσε μέχρι την σκηνή όπου την περίμενε το βραβείο της μέσα σε χειροκροτήματα ενώ και η κυρία White έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του κατά 60 χρόνια νεότερου της star.

Aξίζει να σημειώσουμε πως ο Evans είναι υπέρμαχος και των δικαιωμάτων των gay μέσα σε μια πουριτανική αμερικανική κοινωνία...

Πραγματικός gentleman o Chris, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο sexy στα δικά μας μάτια...