Nέοι και sexy: Tα φρέσκα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε μέσα από τα σίριαλ της ελληνικής tv

Ποια είναι τα καινούργια ταλέντα που ήρθαν για να μείνουν στην ελληνική τηλεόραση;
Nέοι και sexy: Tα φρέσκα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε μέσα από τα σίριαλ της ελληνικής tv



Πολλά νέα και φρέσκα πρόσωπα έχουν κερδίσει το ενδιάφερον μας στα νέα σίριαλ των τηλεοπτικών καναλιών. Πιτσιρικάδες και χαριτωμένα κορίτσια λίγο μετά τα 20 που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους έφεραν έναν αέρα ανανέωσης στην ελληνική τηλεόραση. Eμείς, ξεχωρίσαμε ορισμένους που πιστεύουμε ότι έχουν ταλέντο και ήρθαν για να μείνουν! Ποιοι είναι λοιπόν οι newcomers; Ξεκινώντας...

Νατάσα Εξηνταβελώνη

Εάν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια φορά την κωμική σειρά του Mega "Μάνα Χ Ουρανού", αποκλείεται να μην έχεις προσέξει την τηλεοπτική κόρη της Μαρίας Σολωμού! Η "Αλεξία" όπως την γνωρίσαμε στους δέκτες μας είναι ένα κορίτσι που φαίνεται να έχει ταλέντο.

Αν και είναι μόλις 24 ετών (και λιονταράκι στο ζώδιο) είπε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις σπουδές της στα Παιδαγωγικά και να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό θέατρο μόλις διαπίστωσε ότι... ο χώρος της υποκριτικής τελικά της ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο, δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει πρώτα και το πτυχίο της ό,τι κι αν γίνει! Τι κάνει όμως η Νατάσα στον ελεύθερο χρόνο της; Φυσικά βλέπει ταινίες!

Λίλα Μπακλέση

H... αντιδραστική Έλλη από την πετυχημένη σειρά του Ant1 "Tαμάμ" μας ήρθε από την Πάτρα και είναι 28 ετών, παρόλο που υποδύεται μια έφηβη στο σίριαλ. Αν και η ίδια στην πραγματική ζωή όπως λέει δεν είναι τόσο έντονος χαρακτήρας όσο η Έλλη, έκανε κάτι τολμηρό! Τίναξε στον αέρα τις σπουδές της στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Πάτρας και ήρθε στην πρωτεύουσα για να σπουδάσει στο Εθνικό Θέατρο!

"Για να φτάσεις στην επιτυχία πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες, αλλά χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στις ηθικές σου αξίες" είναι η φράση που την χαρακτηρίζει. Παράλληλα, εμφανίζεται στην θεατρική παράσταση "Μυστικοί αρραβώνες", ενώ οι τελευταίες φήμες την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Άλκη Κούρκουλο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στη διάρκεια των παραστάσεων και πλέον αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της πόλης που ανταλλάσει καυτά φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Μια φωτογραφία μένει για να μας πείσει... 

Ιάσονας Μανδηλάς 

Ο Κυριάκος από τους "Συμμαθητές" είναι ο γόης του σχολείου που πάντα θέλει να είναι στο επίκεντρο και να τραβά τα βλέμματα όλων, ειδικά των κοριτσιών! Ο 22χρονος Ιάσονας από την άλλη, είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος που τυχαίνει να είναι και πρώην πρωταθλητής στίβου Ελλάδος! 

Είναι λάτρης των extreme sports, ενώ έχει σπουδάσει musical theater στην Αγγλία. Λατρεύει το εξωτερικό για αυτό και ήδη έχει ζήσει (έστω και λίγα) χρόνια έξω, ενώ έχει τρεις μεγάλες αδυναμίες: το σινεμά, τα ποπ κορν και την... ηλιοθεραπεία (καταλαβαίνεις τι θα γίνεται το καλοκαίρι στις ξαπλώστρες!). Ο ίδιος πάντως ευελπιστεί ο ρόλος του Κυριάκου να είναι μόνο η αρχή... 

Γιάννης Ποιμενίδης 

O... μυστηριώδης Μάρκος από την "Εκδρομή" δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο φαίνεται. Αν και από μικρός ήξερε ότι πρέπει να γίνει ηθοποιός, έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό κι έτσι το 2012 ήρθε η συμμετοχή στην ταινία "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι". Αν του δινόταν η ευκαιρία να παίξει σε μια μόνο ταινία τότε θα επέλεγε ή τον "Τhe Godfather" του Coppola ή το "Barry Lyndon" του Stanley Kubrick.

Το διαπεραστικό του βλέμμα και οι ξανθές τούφες που ανεμίζουν σε κερδίζουν αμέσως, ενώ ο ίδιος έχει αδυναμία στις μηχανές. Με λίγη τύχη, μπορεί και να τον πετύχεις πάνω σε μια CBR 600 να κάνει βόλτες στους δρόμους της Αθήνας... 

Τζωρτζίνα Λιώση

Η Ντιλέκ από το "Ταμάμ" δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη! Η 26χρονη Τζωρτζίνα εκτός από ηθοποιός είναι ψυχολόγος με master στην Εγκληματολογία, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει και μοντέλο του οίκου Bulgari παίζοντας παράλληλα σε πολλά διαφημιστικά spots! 

Tην γνωρίσαμε μέσα από την ταινία "Love in the end", ενώ η πρώτη της δουλειά ήταν η συμμετοχή της στην ταινία ο "Κανένας" με τον Αντίνοο Αλμπάνη. Μπορεί στο σίριαλ να είναι μια φανατική μουσουλμάνα που δεν αποχωρίζεται λεπτό την μαντίλα, ωστόσο το πρόσωπό της φέγγει κάνοντας τα μεγάλα μπλε της μάτια να λάμπουν! 

Νάστια Βραχάτη 

Η κακομαθημένη Ολίβια αποτελεί την κακή επιρροή για όλους στο σίριαλ "Μάνα X Oυρανού". Μπορεί να είναι παγιδευμένη στο 3ο Γενικό Λύκειο όμως μόλις γίνει 18 θα ανοίξει τα φτερά της ώστε να μπορέσει να βγει έξω στον κόσμο-και γιατί όχι- να δώσει ένα ραντεβού με τα Όσκαρ και να γίνει διάσημη! 

Η Νάστια με το ιδιαίτερο όνομα, αν και σπούδασε αρχαιολόγος, τελικά βρέθηκε στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη, τον οποίο θεωρεί δάσκαλό της παίζοντας στην παράσταση "Η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι". Έκτοτε την είδαμε στον "Λάκη τον Γλυκούλη" και όπως φαίνεται είναι ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει... 

Κωνσταντίνα Μεταξά

Η Δανάη από την "Μοντέρνα Οικογένεια" είναι η 23χρονη κόρη του Λευτέρη Πανταζή! Το ταλέντο της φάνηκε ήδη από την παρθενική της εμφάνιση στο remake της ταινίας "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" ενώ ήταν μόλις 18 ετών! Άλλωστε με μπαμπά τον Λε-Πά η επιτυχία της είναι δεδομένη, αφού η καλλιτεχνική φλέβα είναι... κληρονομική!

Η Κωνσταντίνα είναι ένα πολύπλευρο άτομο αφού αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο έφυγε για να σπουδάσει υποκριτική στο Μαϊάμι! Αυτό δείχνει πως ήταν αποφασισμένη για τα καλά! Όπως η ίδια έχει παραδεχτεί είναι... αγύριστο κεφάλι και πως όταν πάρει μια απόφαση δεν κάνει πίσω με τίποτα!

Άλλαξε το όνομά της και πήρε εκείνο της μητέρας της (Ζώζας Μεταξά) μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελε να την συγκρίνουν με τον πατέρα της. Πανέμορφη, ψηλή και με καταπράσινα μάτια μας εντυπωσίασε εξ΄αρχής! Αυτό το διάστημα μάλιστα παρακολουθεί μαθήματα yoga με απώτερο σκοπό να αποκτήσει δίπλωμα ώστε να μπορεί να διδάξει. Τόσο ταλαντούχα!

Δημήτρης Γκουτζαμάνης

Ο ευαίσθητος Χρήστος από την σειρά "Δικαίωση" είναι άλλο ένα από τα νέα ταλέντα που ήρθαν για να μείνουν. Αν και σπούδασε Παιδαγωγικά γιατί τρέφει τεράστια αγάπη για τα παιδιά, έπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Αιτία για να γίνει ηθοποιός όπως ό ίδιος έχει πει ήταν ο φόβος του για τον θάνατο! "Η ανάγκη μου να ζήσω όσο περισσότερες ζωές και εμπειρίες μπορώ" όπως έχει πει ο ίδιος.

Πριν το ρόλο του στην "Δικαίωση" είχε συμμετάσχει με τον Λάκη Λαζόπουλου στην σειρά "Διά ταύτα" ενώ έχει παίξει και σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο. Ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει και στο μέλλον...