Οι celebrities που βιάστηκαν να δεσμευτούν

Οι γάμοι και οι αρραβώνες express των διασήμων.
Οι celebrities που βιάστηκαν να δεσμευτούν



Όλοι γνωρίζουμε τα στάδια μίας σχέσης και την πορεία που πρέπει να διαγράψει ένα ζευγάρι για να καταλήξει στο γάμο. Η απόλυτη δέσμευση είναι ίσως από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής μας και γι’ αυτό απαιτεί χρόνο. Κοινώς, ένας από τους πασίγνωστους κανόνες αυτής της ζωής είναι ότι δεν μπορείς να παντρευτείς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις λίγο καιρό. Αυτόν τον κανόνα «παραβίασαν» κάποιες διασημότητες με πρόσφατο παράδειγμα την αμετανόητη εργένισσα Cameron Diaz που βρήκε τον άντρα της ζωής της Benji Madden. Με αυτή την αφορμή αποφασίσαμε να δούμε μερικά από τα ζευγάρια του Hollywood που υποθέτουμε ότι έπαθαν κεραυνοβόλο και παράφορο έρωτα και βιάστηκαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο.

Cameron Diaz και Benji Madden

Όπως προαναφέραμε, πρόκειται για το πιο πρόσφατο ερωτοχτυπημένο ζευγάρι. Είναι μαζί από το Μάιο του 2014, αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα και παντρεύτηκαν στις 5 Ιανουαρίου. Η 43χρονη ηθοποιός ήταν κατά του γάμου και μάλιστα είχε στο παρελθόν είχε δηλώσει στο Maxim: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να ζούμε τις ζωές μας σε σχέσεις που βασίζονται σε παλιές παραδόσεις που πλέον δεν ταιριάζουν με τον κόσμο μας». Και όταν την ρώτησαν σχετικά με τις προσδοκίες της για τη ζωή, απάντησε «Ποιος θέλει να είναι με τον ίδιο άνθρωπο για 80 χρόνια;». Τι έχεις να πεις τώρα γι’ αυτό Cameron;

Sofia Vergara και Joe Manganiello

Η ηθοποιός του Modern Family χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Nick Loeb το Μάιο του 2014 και δεν έχασε χρόνο, καθώς τον μήνα Ιούλιο ξεκίνησε να βγαίνει με τον Joe Manganiello. Η σχέση τους απ’ ότι φαίνεται προχώρησε ιδανικά μιας και η 42χρονη ηθοποιός επέστρεψε από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη Χαβάη φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Charlize Theron και Sean Penn

Τα media ανακάλυψαν το ρομάντζο τους τον περασμένο Γενάρη και εκείνοι αρραβωνιάστηκαν κρυφά τον Δεκέμβρη του 2014.  Οι δύο Οσκαρικοί ηθοποιοί βέβαια δεν γνωρίστηκαν τώρα καθώς η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια.

Scarlett Johansson και Romain Dauriac

10 μήνες γνωριμίας ήταν αρκετοί για την Scarlett Johansson ώστε να παντρευτεί κρυφά τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του κοινού τους tattoo artist. Τη μέρα της γνωριμίας τους  η Scarlett χτύπησε τατουάζ με ένα πέταλο αλόγου που έγραφε «Lucky You» και ο Romain ένα τατουάζ που έλεγε «Lost Ilusions». Οι δυο τους έχουν ένα παιδί, τη Rose.

Kaley Cuoco και Ryan Sweeting

Τρεις μόνο μήνες έβγαιναν ο Ryan και η Kaley όταν εκείνος της έκανε πρόταση   γάμου. Μετά την πρόταση, η πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory είπε στους δημοσιογράφους: «Ξέρω ότι φαίνεται λίγο τρελό, αλλά αυτό λειτουργεί για εμάς». Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Πρωτοχρονιά.