Johnny Depp- Amber Heard: Δεν χωρίζουν! Τα καυτά τους φιλιά σε κοινή έξοδο

Το λαμπερό ζευγάρι όχι απλώς δεν χωρίζει, αλλά αναβιώνει έναν..."δεύτερο έρωτα".
Johnny Depp- Amber Heard: Δεν χωρίζουν! Τα καυτά τους φιλιά σε κοινή έξοδο



Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν, καθώς όπως έλεγαν οι φήμες η Amber Heard είχε δώσει τελεσίγραφο στον Johnny Depp αν ο ίδιος δεν σταματήσει στο αλκοόλ, οι φωτογραφίες από την κοινή τους εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Art of Elysium’s Annual Heaven Gala, έβαλε τέλος στις φήμες! 

Το ζευγάρι που μάλιστα πέρσυ αρραβωνιάστηκε, δεν υπολόγισε ούτε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και φυσικά ούτε τους φωτογράφους με αποτέλεσμα να ανταλλάσει καυτά φιλιά μπροστά σε όλους! Όπως φαίνεται οι δύο τους είναι τρελά ερωτευμένοι (ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να δείχνουν) φημώνοντας έτσι με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο όσους τόλμησαν να μιλήσουν για... χωρισμό!

Ο 51χρονος star και η 28χρονη Amber κρατούσαν συνεχώς ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ έμοιζαν πραγματικά ευτυχισμένοι. Εντύπωσε μας έκανε λιγάκι ο Johnny βέβαια, αφού σε αρκετές φωτογραφίες έμοιαζε κάπως μελαγχολικός σε αντίθεση με την αγαπημένη του η οποία έλαμπε και ήταν τρομερά ευδιάθετη. 

Φορώντας ένα σατέν κρεμ μακρύ φόρεμα Dior και μαύρα peep toes Christian Louboutin τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πίσω τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της φορώντας ένα ματ κατακόκκινο κραγιόν και statement σκουλαρίκια. 

Εξίσου κομψός εμφανίστηκε και ο Depp, ο οποίος έχει αποδείξει άλλωστε το πόσο στυλάτος είναι όταν θέλει. Με ένα εντυπωσιακό σκούρο μπλε κοστούμι το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μακριά κοσμήματα στο λαιμό (αποκορύφωμα ήταν το ροζάριο), φόρεσε και τα χαρακτηριστικά μπλε γυαλιά του και μας αποτελείωσε! Ηighlight το tattoo στο πάνω μέρος του δεξιού χεριού του!