Το ήξερες ότι είναι ζευγάρι στα αλήθεια;

Όταν τα εξώφυλλα των διασήμων σε εξιτάρουν.
Το ήξερες ότι είναι ζευγάρι στα αλήθεια;



Άλλη διάσταση παίρνουν τα εξώφυλλα των περιοδικών όταν ξέρεις ότι η εικόνα που βλέπεις είναι πραγματική και δεν αποτελεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Γι’ αυτό και χαιρόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε πραγματικά ζευγάρια σε δημιουργικές φωτογραφίσεις. Σας παρουσιάζουμε τα best of. 

Anna Paquin και Stephen Moyer

Με ένα εξώφυλλο στο Entertainment Weekly γιόρτασαν το 2014 την τελευταία σεζόν του True Blood οι πρωταγωνιστές της σειράς  Sooki Stackhouse και Bill Compton. Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς, παντρεύτηκαν το 2010 και ζουν στο Λος Άντζελες με τα δίδυμα παιδιά τους Charlie και Poppy. 

Bruce Willis and Emma Heming

To μοντέλο Emma Heming παντρεύτηκε τον ηθοποιό Bruce Willis το Μάρτιο του 2009. Το ζευγάρι πόζαρε για το περιοδικό W τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Είναι ακόμα παντρεμένοι  και έχουν δύο παιδιά μαζί. Η Emma είναι επίσης μητριά των παιδιών του ηθοποιού από τον προηγούμενο γάμο του με την Demi Moore. 

George Clooney και Amal Alamuddin

Τον προηγούμενο χρόνο, οι γυναίκες του κόσμου θρήνησαν για το γάμο του αμετανόητου εργένη George Clooney με τη Βρετανίδα δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Amal Alamuddin. To Ιταλικό Vanity Fair δημοσίευσε αυτή την ανέκδοτη φωτογραφία του ζευγαριού. 

Jennifer Aniston και Vince Vaughn

Το 2006, όλοι μιλούσαν για τη σχέση της Jennifer Aniston μετά τον Brad Pott, τον Vince Vaughn. Οι δυο τους ήταν πρωταγωνιστές της ταινίας «The Break-Up» εξ’ ου και το εξώφυλλο. Λίγο αργότερα χώρισαν.  

Heidi Klum και Seal

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004, ενώ η Heidi ήταν ακόμα έγκυος στο πρώτο της παιδί, τη Leni από τον πρώην σύντροφό της, τον ισχυρό άντρα της Formula 1 Flavio Briatore. O Seal και η Heidi παντρεύτηκαν το 2005 και έκαναν μαζί τρία παιδιά, ενώ ο Seal υιοθέτησε επίσημα τη Leni. Το 2012 χώρισαν.  Όταν ακόμα ήταν ευτυχισμένοι μαζί, το 2008, φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του Elle. 

Tom Cruise, Katie Holmes και Suri Cruise

Αν δεν ζεις σε σπηλιά, θα ξέρεις ότι ο Tom Cruise και η Katie Holmes χώρισαν το 2012. Το 2006, πόζαραν για το εξώφυλλο του Vanity Fair μαζί με την κόρη τους Suri αποκαλύπτοντας το νέο μέλος της οικογένειάς τους. 

Justin Timberlake και Jessica Biel

Ανυπομονούσαμε να δούμε τις γαμήλιες φωτογραφίες του Justin και της Jessica και δεν μας απογοήτευσαν. Στο εξώφυλλο του Hello! Το 2012, βλέπουμε τον pop star να πηδάει ψηλά ενώ η γυναίκα του δείχνει υπέρλαμπρη στο ροζ νυφικό. 

John Lennon and Yoko Ono

Πρόκειται για ένα από τα πιο θρυλικά εξώφυλλα. Τη φωτογραφία του John Lennon και της Yoko Ono τράβηξε η Annie Leibovitz το 1980 για το περιοδικό Rolling Stone. Ο Lennon είχε πει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία αντιπροσώπευε απόλυτα τη σχέση του με την Yoko Ono. Ήταν η τελευταία φωτογράφιση της ζωής του καθώς τέσσερις ώρες μετά δολοφονήθηκε. 

Kim Kardashian και Kanye West

Και ενώ σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι τον Απρίλιο του 2014 το ζευγάρι έγινε εξώφυλλο στην Αμερικανική Vogue ένα μήνα πριν το γάμο τους, η διευθύντρια Anna Wintour υπερασπίστηκε την απόφασή της ρίχνοντας την εξής σπόντα: «Αν παραμέναμε καλαίσθητοι και βάζαμε μόνο καλαίσθητους ανθρώπους στο εξώφυλλο θα ήμασταν ένα βαρετό περιοδικό». 

Kristen Stewart και Robert Pattinson

Το 2011 το ζευγάρι πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Entertainment Weekly καθώς υπήρξε το κινηματογραφικό ζευγάρι του Twilight. 

Tom Cruise και Nicole Kidman

Ένα ακόμα εξώφυλλο με τον Tom Cruise αυτή τη φορά με την τότε γυναίκα του Nicole Kidman. Το εξώφυλλο για το Time έγινε το 1999 στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «Μάτια Ερμητικά Κλειστά». 

Neil Patrick Harris and David Burtka

Ίσως πρόκειται για τα πιο συναισθηματικά εξώφυλλα που έγιναν ποτέ. Ο πρωταγωνιστής του «How I met your mother» Neil Patrick Harris και ο σύζυγός του David Burtka πόζαραν για το περιοδικό «Out» το 2012. 

Victoria και David Beckham

Αυτή η σέξι φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό W το 2007. 

Will και Jada Pinkett Smith

Σε όλους μας αρέσει να κρυφοκοιτάμε τα σπίτια των διασήμων, σωστά; Ειδικά αν αυτό το σπίτι είναι τόσο εντυπωσιακό όσο του Will και της Jada. To ζευγάρι φαίνεται χαλαρό και χαρούμενο στο εξώφυλλο του περιοδικού «Architectural Digest» του 2011. 

Olivia Palermo και Johannes Huebl

Η Olivia και ο άντρας της είναι γνωστό πως είναι οι πιο στιλάτοι άνθρωποι στον κόσμο, κάτι που κάνει αυτομάτως το τεύχος του περιοδικού «Flare» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, καταπληκτικό. 

Angelina Jolie και Brad Pitt

Πολλούς μήνες πριν το διαζύγιό του με την Jennifer Aniston, τον Ιούλιο του 2005, ο Brad Pitt πόζαρε μαζί την Angelina Jolie για το περιοδικό «W». Η φωτογράφιση ήταν προφητική καθώς βλέπουμε το ζευγάρι μαζί με ένα τσούρμο παιδιά. 

Πηγή: stylist.co.uk