Επιτέλους μία σταρ πραγματικών διαστάσεων! Η Kate Winslet με μαγιό στην παραλία

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει τις καμπύλες της και παραμένει σέξι.
Επιτέλους μία σταρ πραγματικών διαστάσεων! Η Kate Winslet με μαγιό στην παραλία



Η αλήθεια είναι ότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις αψεγάδιαστες σιλουέτες των σταρς την περίοδο μάλιστα που προσπαθούμε απελπισμένα να χάσουμε τα κιλά των Χριστουγέννων.

Γι’ αυτό και οι καμπύλες της Kate Winslet  που αιχμαλώτισαν στο φακό τους οι παπαράτσι ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Γιατί επιτέλους βλέπουμε μία γυναίκα που έχει μερικά κιλάκια παραπάνω όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι και παραμένει σέξι. Η 39χρονη ηθοποιός έκανε τα μπάνια της στη Νέα Ζηλανδία φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και δάμασε τα κύματα θυμίζοντάς μας εποχές… Τιτανικού. 

Αν εκτός από τις καμπύλες της σε ενδιαφέρουν και τα επαγγελματικά της σχέδια, να σε ενημερώσουμε ότι η αγαπημένη σταρ αυτή την περίοδο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο «The Dressmaker», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Rosalie Hamalon. 

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης και εκδίκησης που διαδραματίζεται τη δεκαετία του '50, με την βραβευμένη με Oscar ηθοποιό να υποδύεται μια Αυστραλιανή μοδίστρα που επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε με σκοπό να εκδικηθεί όλους όσοι την κατηγόρησαν για φόνο και την ανάγκασαν να φύγει μακριά.