Kάπως έτσι είναι star! Το συγκινητικό δώρο της Taylor Swift σε fan της

Είναι το μεγάλο αστέρι της μουσικής και φαίνεται πως θέλει οι θαυμαστές της να χαμογελούν.
Kάπως έτσι είναι star! Το συγκινητικό δώρο της Taylor Swift σε fan της



Η Taylor Swift αποτελεί το αγαπημένο κορίτσι των Αμερικανών και κάνει τα πάντα για να τους δικαιώνει. Τι έκανε αυτή την φορά η 25χρονη super star; Έστειλε επιταγή σε θαυμάστρια τις για να πληρώσει το φοιτητικό της δάνειο!

Η Rebekah Bortnicker είναι μεγάλη θαυμάστρια της Taylor Swift. Τόσο που έφτιαξε ένα video της 25χρονης super star με τις καλύτερες στιγμές της και το πόσταρε στο Tumblr. Το video τράβηξε την προσοχή της Swift, η οποία σχολίασε κάτω από το video «Eίχα το πιο περίεργο όνειρο. Κάποιος έφυγε...».

Το μήνυμα βέβαια δεν το κατάλαβε κανείς ωστόσο η Taylor εννοούσε πως έφυγε ένα κουτί προς την Rebekah, το οποίο έφτασε στα χέρια της νεαρής κοπέλας πριν από λίγες ημέρες. Τι περιείχε όμως το μυστηριώδες κουτί;

Φωτογραφίες της Taylor, αρκετά προσωπικά χειρόγραφα, ένα κολιέ, μια ζωγραφιά από την ίδια την Taylor φτιαγμένη και ένα πορτοφόλι με μια επιταγή 1989 δολαρίων. Και για όσους δεν γνωρίζουν το 1989 δεν είναι τυχαίο καθώς έτσι τιτλοφορείται ο τελευταίος της δίσκος, ενώ το μήνυμα της Swift προς την θαυμάστρια της ήταν «Rebekah, τώρα είσαι 1989 πιο κοντά στην αποπληρωμή του φοιτητικού σου δανείου».

Τα δάκρυα της Bortnicker φυσικά δεν σταματούσαν με την Swift να αποδεικνύει πως τον star δεν τον κάνουν μόνο οι πωλήσεις...