Κeith Richards στον Justin Bieber: Ποιος στο διάολο είσαι εσύ;

Ο γερόλυκος της rock δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσγειώσει ανώμαλα τον Καναδό super star!
Κeith Richards στον Justin Bieber: Ποιος στο διάολο είσαι εσύ;



Ο Κeith Richards και οι Rolling Stones άλλαξαν την ιστορία της μουσικής. Ο Justin Bieber όχι και μάλλον δεν θα το κάνει και ποτέ. Οπότε μάλλον δικαιολογημένα ο 71χρονος rocker αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Καναδός...

Όπως αναφέρει η UsWeekly, ο Richards και ο Bieber έκαναν διακοπές στα νησιά Turks And Caicos για την Πρωτοχρονιά. Επειδή το νησί δεν το λες και τεράστιο, συναντήθηκαν τυχαία σε ένα beach bar όπου ο 71χρονος Keith τα είχε... τσούξει με αποτέλεσμα να κάνει τον Justin κόκκινο από την ντροπή του, o οποίος παρόλα αυτά αντέδρασε ψύχραιμα!

«Ήταν ένας γέρος που έριχνε ποτά σε έναν νεαρό και τον ρωτούσε ποιος στο διάολο είναι», τόνισε μάρτυρας του...  περίεργου περιστατικού στο περιοδικό ενώ ο Bieber απάντησε στον ίδιο τόνο στον Keith «Δεν ξέρω, εσύ ποιος στο διάολο είσαι;».

Κάπως έτσι ο Richards γέλασε με την ψυχή του και δεν έδωσε σημασία ενώ λίγο αργότερα ο 20χρονος Καναδός έμαθε ποιος ήταν ο κύριος που του πετούσε ποτέ και αναφώνησε «Ωχ, σκ@@α! Αυτός ήταν ο Keith Richards;». Κάπου εκεί το γυαλί είχε σπάσει (όχι ότι δεν ήταν και πιο πριν) με τον Justin να προσπαθεί να πιάσει κουβέντα με τον θρύλο της μουσικής, αλλά ο Keith δεν του έδωσε σημασία.

Κάπως έτσι μια ιστορική γνωριμία έμεινε στην μέση. Ντροπή σου Justin να μην γνωρίζεις τον κιθαρίστα των Rolling Stones…