Η χήρα του Daniel McDonald ξεσπάει: Που ήταν η Aniston στην κηδεία του άντρα μου;

Πριν λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως ο θάνατος του πρώην συντρόφου της, την σημάδεψε. Η χήρα του όμως, Mujah Maraini-Melehi έδωσε τη δική της απάντηση...
Η χήρα του Daniel McDonald ξεσπάει: Που ήταν η Aniston στην κηδεία του άντρα μου;



Ο Daniel McDonald «έφυγε» το 2007 χτυπημένος από τον καρκίνο. Κάτι που η Jennifer Aniston δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ, καθώς ήταν ζευγάρι και σύμφωνα με το περιβάλλον της τον αγαπούσε ακόμα. Κάτι που όμως δεν άρεσε στην χήρα του αδικοχαμένου ηθοποιού που «κάρφωσε» την Aniston.

«Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένη με αυτά που είπε η Aniston. Δεν θα έπρεπε η μνήμη του να χρησιμοποιείται έτσι. Τα σχόλια της είναι για τα πρωτοσέλιδα. Είναι η Jennifer Aniston. Πονάει πολύ να διαβάζω για τον σύζυγο μου τέτοια σχόλια. Που ήταν όμως στις δύσκολες στιγμές; Ούτε στην κηδεία του δεν είχε έρθει», τόνισε με ανάρτηση της στο Facebook η Mujah Maraini-Melehi.

Η 45χρονη Aniston είχε παραδεχθεί πως ο McDonald ήταν ο ιδανικός άντρας για εκείνη ωστόσο η επιπολαιότητα της ηλικίας της (25 τότε) ήταν εκείνη η οποία την έκανε να χωρίσει με τον Daniel.

Μήπως επειδή πλησιάζουν τα Oscars η Aniston θυμήθηκε την τραγική ιστορία της; Πάντως τώρα είναι προ της... εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Justin Theroux…