Οι ακραίες αντιδράσεις των υποψηφίων για Όσκαρ

H Julianne Moore ζαλίστηκε, ο Eddie Redmayne σκόνταψε στο σκοτάδι και η Emma Stone ξέχασε τους τρόπους της.
Οι ακραίες αντιδράσεις των υποψηφίων για Όσκαρ



Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι και λίγο να είσαι υποψήφιος για Όσκαρ. Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν χρειαζόταν να ανακοινώσεις αυτοπροσώπως στον αγαπημένο σου celebrity αυτή τη σπουδαία διάκριση; Μπορείς πλέον να το φανταστείς αφού κάποιοι από τους υποψηφίους περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο έμαθαν τα καλά νέα.

Η Julianne Moore, παρόλο που ήταν τέσσερις ακόμα φορές υποψήφια για Όσκαρ στο παρελθόν, δήλωσε ότι ζαλίστηκε όταν έμαθε στις 5:30 το πρωί ότι η ερμηνεία της για την ταινία «Still Alice» την έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Η 54χρονη κοκκινομάλλα έγραψε για την ακρίβεια: «Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα συγχαρητήρια! Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν μπορώ να αναπνεύσω»  #makingmyselfdizzy #AcademyAwards  

Κοιμόταν γυμνός ο ηθοποιός Eddie Redmayne, όταν ο μάνατζέρ του του χτυπούσε την πόρτα σαν τρελός και ούρλιαζε για να του ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ταινία «The Theory of Everything» ως κινηματογραφικός Stephen Hawking. Και επειδή το μυρίστηκε από μακριά, ο 33χρονος ηθοποιός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που σκόνταψε στο σκοτάδι, άρπαξε μια πετσέτα για να καλυφθεί και άκουσε τα καλά νέα.

Πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ είναι η Emma Stone με την ταινία «Birdman» η οποία φωτογραφήθηκε σήμερα αγκαζέ με τη μαμά της και δήλωσε τρισευτυχισμένη ξεστομίζοντας παράλληλα μερικές αυθόρμητες… βρισιές.

Όσο για τη Meryl Streep, δεν φανταζόμαστε ότι θα είχε κάποια ακραία αντίδραση όταν άκουσε ότι η ερμηνεία της για το «Into the Woods» πάει για τα Όσκαρ μιας και πρόκειται για την 19η υποψηφιότητά της.  Συνηθισμένα πράγματα!

Δες ΕΔΩ όλη τη λίστα των υποψηφίων.