Ο Ian Somerhalder παντρεύεται! Το δαχτυλίδι αρραβώνα της Nikki Reed και οι φήμες για τον γάμο

Η βέρα στο αριστερόμπέρδεψε τα media αλλά όχι για πολύ...
Ο Ian Somerhalder παντρεύεται! Το δαχτυλίδι αρραβώνα της Nikki Reed και οι φήμες για τον γάμο



Δεν υπάρχει αμφιβολία πια. Εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο απογοητεύτηκαν και ένα πετάει στα σύννεφα από τη χαρά της. Η Nikki Reed αρραβωνιάστηκε τον σούπερ σέξι πρωταγωνιστή των Vampire Diaries,  Ian Somerhalder! 
 
Η ταλαντούχα (ξανθιά) βρυκόλακας του Twilight δεν ήθελε να πάρει διαστάσεις η είδηση του αρραβώνα της, ίσως επειδή μόλις εκδόθηκε το διαζύγιό της από τον αγαπημένο μας Paul McDonald, και προσπάθησε να παραπλανήσει τα media. Φόρεσε, λοιπόν, το λαμπερό διαμαντένιο δαχτυλίδι της (όχι ακριβώς μονόπετρο, αλλά δυο βέρες με διαμάντια) στο κόκκινο χαλί στο after party της Warner Bros για τις Χρυσές Σφαίρες αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό επειδή ήταν... σε λάθος χέρι. 
Στην Αμερική συνηθίζεται το δαχτυλίδι (γάμου ή αρραβώνα) να φοριέται στο δεξί χέρι και η Nikki τους μπέρδεψε όλους φορώντας το στο αριστερό! Έτσι, όλοι σχολίασαν το υπέροχο Katharine Kidd φόρεμά της (το οποίο παρεπιμπτόντως μπορεί να φορέσει και μια κοινή θνητή καθώς κοστίζει μόλις -για κόκκινο χαλί- 500 ευρώ) και κανείς το δαχτυλίδι. 
 
Ένα δημοσίευμα του In Touch, όμως, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Σύμφωνα με το περιοδικό η 26χρονη Nikki Reed και ο 36χρονος Ian Somerhalder αρραβωνιάστηκαν κι ας έχουν σχέση εδώ και έξι μόνο μήνες. "Συνέβη κατά τη διάρκεια των εορτών και ο γάμος τους θα γίνει πιθανότατα το καλοκαίρι. Έχουν ορίσει ημερομηνία για τον Ιούνιο και είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι", αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό!  
 
Δες εδώ τι έχει γίνει με το διαζύγιό της και την μοιρασιά της περιουσίας με τον πρώην σύζυγο.