O λόγος που χώρισε ο Cristiano Ronaldo την Irina Shayk ήταν η... μαμά του!

Η άρνηση της Ρωσίδας για το πάρτυ γενεθλίων της μητέρας του Πορτογάλου και το γυαλί που έσπασε...
O λόγος που χώρισε ο Cristiano Ronaldo την Irina Shayk ήταν η... μαμά του!



Ο Cristiano Ronaldo έχει δηλώσει πολλές φορές πως η μητέρα του, Maria Dolores, είναι η μεγάλη του αδυναμία. Κάπως έτσι, η άρνηση της Irina Shayk να παρευρεθεί στα γενέθλια της έριξε τους τίτλους τέλους στην σχέση τους.

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πριν από 4 χρόνια σε φωτογράφιση για το Vogue, δεν πήγε στην γενέτειρα του Cristiano, την Mαδέιρα, τα Χριστούγεννα καθώς προτίμησε τις διακοπές στο Ντουμπάι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, Correio da Manha, ο super star της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να κάνει πάρτυ έκπληξη στην μητέρα του για τα 60α γενέθλια της, ωστόσο η Shayk δεν είχε καμία διάθεση να δώσει το «παρών» κάτι που έκανε τον Ronaldo έξω φρενών και την Irina… single.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στην τελευταία τους επίσκεψη στην Μαδέιρα, η Irina είχε μείνει σε ξενοδοχείο καθώς δεν τα πήγαινε καλά με την Dolores, με την 60χρονη γυναίκα να θεωρεί πως δεν ήταν η κατάλληλη για τον γιο της.

To γυαλί μάλιστα έχει σπάσει τόσο πολύ ανάμεσα στον Ronaldo και την Shayk που τον έκανε μέχρι και unfollow από το Twitter ενώ πόσταρε σέξι φωτογραφίες από τις μοναχικές (;) διακοπές της!

Λέτε να τα ξαναβρούν; Η Maria Dolores πάντως δεν νομίζουμε να χαρεί...