Sophia Loren: Μπορεί να πέρασε τα... 80 αλλά παραδίδει μαθήματα στυλ!

Είναι μια από τις πιο κλασάτες γυναίκες και παρά το γεγονός ότι έχει περάσει τα 80 της χρόνια, παραμένει εκθαμβωτική.
Sophia Loren: Μπορεί να πέρασε τα... 80 αλλά παραδίδει μαθήματα στυλ!



Τι κι αν έχει πατήσει τα 80; Η Sophia Loren παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα που δικαιώνει ακόμα και σήμερα τον τίτλο του παγκόσμιου "sex symbol". Γνήσια Ιταλίδα και παρθένος στο ζώδιο, θεωρείται από πολλούς ίσως η πιο δημοφιλής Ιταλίδα ηθοποιός της γενιάς της ενώ έχει βραβευτεί με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Στην τελευταία της εμφάνιση στο event της εταιρίας DeRucci στην Γερμανία, εμφανίστηκε πιο κομψή από ποτέ φορώντας ένα chic κόκκινο φόρεμα ως το γόνατο και μαύρα ankle boots, ενώ τα πλούσια σγουρά μαλλιά της ήταν υπέροχα. Φυσικά με περίσσια αυτοπεποίθηση χαιρετούσε τους φωτογράφους πάνω στο red carpet ενώ το διαμαντένιο κολιέ και τα σκουλαρίκια την έκαναν ακόμα πιο λαμπερή. 

Μάλιστα, πόζαρε μαζί με την tv personality Sylvie Meis, ενώ παρέδωσε μαθήματα στυλ για ακόμα μια φορά. Η ίδια ωστόσο, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν θέλει να αλλάξει κάτι πάνω της και πως δεν την ενδιαφέρει αν κάποιοι λένε πως έχει μεγάλη μύτη ή μεγάλο στόμα. "Δεν πληγώθηκα καθόλου από τις κακές γλώσσες" είπε χαρακτηριστικά. "Δεν θέλω να αλλάξω κάτι στο πρόσωπό μου γιατί μου αρέσει έτσι όπως είναι. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να αλλάξω κάτι, τότε καλύτερα να γυρίσω πίσω στο Pozzuoli" (στο σπίτι της στην Ιταλία). 

Η Λόρεν συνάντησε τον Κάρλο Πόντι το 1950 κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού ομορφιάς στον οποίο εκείνος ήταν κριτής. Τελικά έμελλε να τον παντρευτεί το 1966 με πολιτικό γάμο ενώ μαζί του απέκτησε δύο γιους. Η ίδια, πριν από 8 χρόνια στα 72 της, εμφανίστηκε άκρως προκλητικά ντυμένη στο Ημερολόγιο της Pirelli, με τίτλο "Ένα κρεβάτι και Πέντε Ιστορίες" μαζί με τη Χίλαρι Σουάνκ και την Πενέλοπε Κρουζ, αποδεικνύοντας πως άμα είσαι σταρ η ηλικία δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο! Ας θυμηθούμε μερικές old time classic στιγμές της...