Το ξέσπασμα της Jennifer Lopez για τις προκλητικές εμφανίσεις

Είναι μια από τις λίγες σταρ που δύσκολα μετανιώνουν για κάτι. Και καλά κάνει...
Το ξέσπασμα της Jennifer Lopez για τις προκλητικές εμφανίσεις



Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά για την κριτική που της ασκείται σχετικά με τις προκλητικές της εμφανίσεις ενώ υπερασπίστηκε το δικαίωμα των γυναικών να είναι sexy ακόμη και αν είναι μαμάδες.

«Δεν επιτρέπεται να είμαι sexy επειδή είμαι μαμά;», τόνισε αρχικά το περιοδικό Complex η J-Lo, μητέρα δυο παιδιών από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Marc Anthony, ο οποίος τελείωσε και επίσημα πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Πως νομίζετε πως απέκτησα τα παιδιά μου;», πρόσθεσε η Lopez η οποία πόζαρε στον φακό του περιοδικού με ανοιχτά μαγιό που τόνιζαν την εξαιρετική της σιλουέτα. Μάλιστα η εμφάνιση της στις Χρυσές Σφαίρες σχολιάστηκε αρκετά μέχρι και επί σκηνής από τον ηθοποιό Jeremy Renner.

Η Lopez τόνισε ωστόσο πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι onstage που θα ντρόπιαζε τα παιδιά της αλλά ακόμη και έτσι ο δεσμός τους δεν θα χάλαγε: «Στο τέλος κάθε ημέρας με φροντίζουν και τα φροντίζω. Ακόμη και αν κάνω ένα σέξι video θα με αγαπούν. Ξέρω όμως πως μια μέρα θα με ρωτήσουν γιατί έκανα αυτή την εμφάνιση ή την άλλη».

Τα μηνύματα όμως της Lopez δεν σταμάτησαν εκεί. Η J-Lo ρωτήθηκε και για το πιο σέξι clip του 2014, το Booty, όπου εντυπωσίασε δίπλα στην 24χρονη Iggy Azalea, με την σιλουέτα της: «Οι γυναίκες πρέπει να τα δουν όλα αυτά. Κανείς δεν πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε το ένα ή το άλλο. Στεκόμουν δίπλα σε μια 24χρονη και δεν υπήρχε διαφορά ανάμεσα μας».

Σωστή σε όλα η Jennifer Lopez που δείχνει πως στα 45 της περνάει μια δεύτερη νεότητα. Ακόμη και σαν μαμά!

*Το τεύχος του περιοδικού Complex θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου