Όμορφη; Ντεμπούτο στην πασαρέλα για την 14χρονη εξώγαμη κόρη του Boris Becker

Μήπως όμως παραείναι μικρή; Η φτυστή κόρη του τενίστα έχει και τους επικριτές της.
Όμορφη; Ντεμπούτο στην πασαρέλα για την 14χρονη εξώγαμη κόρη του Boris Becker



Το ντεμπούτο της σαν μοντέλο έκανε η 14χρονη κόρη του τενίστα Boris Becker στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου. Η Anna Ermakova είναι η εξώγαμη κόρη του γνωστού αθλητή και ήρθε στη ζωή το 2000 μετά από μία σκανδαλώδη εξωσυζυγική περιπέτειά του με τη Ρωσίδα μοντέλο Angela Ermakova στο Λονδίνο.

Ο διάσημος Γερμανός είχε αρνηθεί την πατρότητα της Anna, όμως μετά το τεστ DNA του 2007 την αναγνώρισε επίσημα και πλέον τη λατρεύει παρά το γεγονός ότι ζει με τη μαμά της στο Λονδίνο.  

Η 14χρονη που περπάτησε για τον γερμανικό οίκο μόδας «Riani» μετά το show δήλωσε στη εφημερίδα «Bild»: Είναι ένα όνειρο που μόλις πραγματοποιήθηκε. Όλες οι φίλες μου ονειρεύονται μία τέτοια ευκαιρία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα». Φυσικά, η ίδια έχει αυτογνωσία ότι το όνομά της ήταν εκείνο που της άνοιξε τις πόρτες. «Ναι αλλά δεν μπορώ ξαφνικά να γίνω άγνωστη», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έλειψαν φυσικά και τα αρνητικά σχόλια για το νεαρό της ηλικίας της μικρής Anna καθώς πολλοί θεωρούν ότι είναι αρκετά ευαίσθητη περίοδος για να εκτεθεί στα media. H Anna δηλώνει ότι δεν το κάνει για τα λεφτά, ούτε θεωρεί τον εαυτό της επαγγελματία. «Είναι μία μικρή αρχή για κάτι στο οποίο θέλω να δοκιμαστώ» απάντησε. 

Ο διάσημος τενίστας, πάντως, ένιωσε πολύ περήφανος για την κόρη του γράφοντας στα social media για την ομορφιά της. 

Τέλος, περιττό να σχολιάσουμε ότι το νεαρό μοντέλο πήρε τα κόκκινα μαλλιά του μπαμπά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Παρόλα αυτά, η μαμά της Anna είναι εκείνη που έκανε καριέρα στο μόντελιντγκ.