Η διαφημιση του Bieber 5 φορες πιο δημοφιλής από το εξώφυλλο της Kardashian

Είναι δυο από τους πιο συζητημένους stars της showbiz, ωστόσο στην άτυπη... γυμνή μάχη των social media ο Kαναδός βγήκε νικητής! Και άνετα κιόλας...
Η διαφημιση του Bieber 5 φορες πιο δημοφιλής από το εξώφυλλο της Kardashian



Ο Justin Bieber εμφανίστηκε μόνο με το μποξεράκι του στην διαφήμιση του Calvin Klein. Η Kim Kardashian από την άλλη ολόγυμνη για το περιοδικό Paper. Και όμως η δημοσιότητα του Καναδού ήταν η πενταπλάσια!

Όπως αναφέρει το WWD, οι followers του Calvin Klein στα social media μετά την διαφήμιση από τον Καναδό σταρ αυξήθηκαν κατά... 3,6 εκατομμύρια! Και σαν να μην έφτανε αυτό τα hashtags #mycalvins ήταν 1,6 σε 48 ώρες!

Από την άλλη τα hashtag της Kardashian ήταν πέντε φορές λιγότερα από εκείνα του Justin με την 34χρονη τηλεπερσόνα να γνωρίζει... πανωλεθρία καθώς ούτε το ίντερνετ «έπεσε» (όπως ήταν η λεζάντα στο Paper) ενώ δεν ήταν ούτε δημοφιλής!

Ίσως σε αυτή την «έκρηξη» δημοσιότητας στα social media βοήθησαν και οι φήμες πως έγινε photoshop στα... επίμαχα σημεία του. Κάτι που διέψευσε (όπως ήταν λογικό) ο Bieber, όπως και για τους μυς του που φαίνονται στην διαφήμιση.

Απομένει να δούμε τι θα σκαρφιστεί η Kim για να κερδίσει τον Bieber, αν και οι... Beliebers είναι φανατικές fans!