Anne Hathaway: Τα μαλλιά της μάκρυναν κάνοντας την ξανά sexy!

H Oσκαρική ηθοποιός άλλαξε πάλι look και μας αρέσει πολύ!
Anne Hathaway: Τα μαλλιά της μάκρυναν κάνοντας την ξανά sexy!



Η 33χρονη Anne Hathaway μπορεί να είναι μια πετυχημένη ηθοποιός που έχει παίξει σε πάρα πολλές ταινίες, όμως τα φλας έπεσαν πάνω της πριν από δέκα περίπου χρόνια όταν έπαιξε στην ταινία "Ο Διάβολος φοράει Prada". Ήταν τότε που ως Andrea Sachs, μπήκε αμέσως στην καρδιά μας!

Φυσικά την είχαμε συνδέσει στο μυαλό μας ως το κορίτσι με τα μακριά καστανά μαλλιά μέχρι την στιγμή που κάνει την μεγάλη ανατροπή για χάρη του ρόλου της στην ταινία "Les Miserables" σοκάροντας τους πάντες με το κοντό αγορίστικο pixie κούρεμά της. Τουλάχιστον, πήρε το αίμα της πίσω αφού για τον ρόλο της στην ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου!

H αλήθεια είναι πως η Anne είναι chic από την φύση της και παρόλο που ξύρισε το κεφάλι της στην ταινία προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι ένα κορίτσι γεννημένο στο δρόμο δεν τα κατάφερε, ασχέτως αν στην ταινία έπαιξε καταπληκτικά! Ακόμα και με αυτό το καθόλου κολακευτικό κούρεμα συνέχιζε να είναι κομψή και στιλάτη. Για αυτό μας αρέσει άλλωστε, διότι παρόλο που έχει κάνει τόσες αλλαγές στα μαλλιά της πάντα κατάφερνε να είναι όμορφη σε κάθε της επιλογή.

Πότε με μακριά μαύρα μαλλιά, πότε με κόκκινες ανταύγειες, άλλες φορές με αφέλειες, πότε με pixie cut καστανό και pixie vintage ξανθό (ίσως το μοναδικό που δεν της πήγαινε και τόσο) κατάφερνε να είναι chic. Πλέον, το μαλλί της έχει αρχίσει να μακραίνει ξανά, ενώ η ίδια έχει υιοθετήσει μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, το κοντό καρέ! Επανήλθε ξανά στις αποχρώσεις του μαύρου και στην τελευταία της εμφάνιση με casual look έδειχνε πραγματικά υπέροχη. Anne μας αρέσεις πολύ με το νέο σου look!