Beyonce- Jay Z: Δεν σταμάτησαν να γελάνε σε αγώνα μπάσκετ στο Los Angeles

Τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους περνούν τέλεια, ενώ δείχνουν τρελά ερωτευμένοι...
Beyonce- Jay Z: Δεν σταμάτησαν να γελάνε σε αγώνα μπάσκετ στο Los Angeles



H αγαπημένη Beyonce φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα περνάει "δεύτερο έρωτα" με τον Jay Z, αφού έχουν ξεπεράσει εντελώς τα προβλήματα τα οποία επισκίαζαν τον γάμο τους και πλέον απολαμβάνουν περισσότερο από ποτέ ο ένας την παρέα του άλλου. Μπορεί βέβαια οι τελευταίες φήμες να την θέλουν έγκυο όμως η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει πει λέξη! 

Στην τελευταία της εμφάνιση με τον Jay Z, παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ στο Staples Center του Los Angeles με τους LA Clippers. Ο ένας γελούσε συνεχώς με τον άλλον, έκαναν αστεία σε κάθε ευκαιρία και έδειχναν τρελά ερωτευμένοι! 

Η 33χρονη τραγουδίστρια έδειχνε υπέροχη μέσα στο μαύρο denim τζιν της με σκισίματα αξίας 217 ευρώ (το οποίο μπορείς να βρεις ΕΔΩ) το οποίο φυσικά συνδύασε με ένα τέλειο δερμάτινο biker jacket και άψογα chunky ankle boots! 

Ωστόσο, οι Brooklyn Nets τους οποίους υποστηρίζει ο Jay Z μιας και έχει πάρει μετοχές στην ομάδα μπορεί να έχασαν από τους LA Clippers, αλλά αυτός δεν ήταν λόγος για να χάσει κανένας από τους δύο το κέφι τους! Η Βeyonce μάλιστα δεν σταμάτησε να μιλάει και να κάνει αστεία και με άλλους οπαδούς που παρακολουθούσαν τον αγώνα στις κερκίδες, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο cool είναι!